Рішення
від 17.01.2022 по справі 208/3558/21
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА 

справа № 208/3558/21

№ провадження 2/208/1010/22

РІШЕННЯ

Іменем України

(вступна та резолютивна частини рішення)

17 січня 2022 р. м. Кам`янське

Заводський районний суд м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області, у складі:

Головуючого, судді - Івченко Т.П.,

секретаря судового засідання - Задьори В.І.,

представників позивача Кам`янської міської ради - Жежеля С.С., Московської О.Г.,

представника відповідача № 1 - ОСОБА_2 та відповідача № 2 - ОСОБА_1 , - адвоката Сологуб Д.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Кам`янське Дніпропетровської області цивільну справу за позовом Кам`янської міської ради до ОСОБА_2 , ОСОБА_1 про визнання укладеним договору оренди земельної ділянки , суд -

встановив:

У зв`язку з тим, що складання рішення суду вимагає значного часу, суд вважає за необхідне обмежитись складанням і оголошенням його вступної та резолютивної частини.

Повний текст рішення буде складений у строк передбачений ч. 6 ст. 259 ЦПК України.

Керуючись вимогами ст.ст. 10, 76, 141, 260, 263-265 ЦПК України, суд -

ухвалив:

Кам`янської міської ради до ОСОБА_2 , ОСОБА_1 про визнання укладеним договору оренди земельної ділянки , - задовольнити у повному обсязі.

Визнати укладеним договір оренди земельної ділянки, розташованої за адресою: АДРЕСА_1 , загальною площею 1,3154 га, для розміщення виробничої бази, в редакції Кам`янської міської ради Дніпропетровської області, за наступним змістом, а саме:

… Д О Г О В І Р № __

оренди земельної ділянки

м. Кам`янське "____"


20__ року

Кам`янська міська рада (код ЄДРПОУ 24604168), місцезнаходження: майдан Петра Калнишевського, 2, м. Кам`янське, надалі Орендодавець , в особі директора департаменту комунальної власності, земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майно міської ради Калмикова М.Ю., який уповноважений діяти на підставі рішення міської ради від 24.12.2019 №1617-39/VІІ, з однієї сторони, та

Громадянин України ОСОБА_2 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1 ), який мешкає за адресою: АДРЕСА_2 , та

Громадянин України ОСОБА_1 (ідентифікаційний номер НОМЕР_2 ), який мешкає за адресою: АДРЕСА_3 , надалі Орендарі , з другої сторони, уклали договір про нижчевикладене:

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Орендодавець надає, а Орендарі приймають у строкове, платне користування земельну ділянку несільськогосподарського призначення, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , кадастровий номер 1210400000:02:004:0220, згідно з планом земельної ділянки, що додається.

1.2.Підставою для надання земельної ділянки в оренду є рішення Кам`янської міської ради від 28.08.2015 №1362-65/VІ.

2. ОБ`ЄКТ ОРЕНДИ

2.1.В оренду передається земельна ділянка загальною площею 1,3154 га для розміщення виробничої бази.

2.2.Нормативна грошова оцінка земельної ділянки на 03.02.2021 становить 6158045,10 грн.

2.3.Земельна ділянка, яка передається в оренду, має такі недоліки, що можуть перешкоджати її ефективному використанню: не має.

2.4.Інші особливості об`єкта оренди, які можуть вплинути на орендні відносини: не має.

З. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ

3.1.Договір укладається строком до 28.08.2025.

3.2.Після закінчення строку дії договору Орендарі , які належно виконували обов`язки відповідно до умов цього договору та законодавства України, мають переважне право на укладення договору оренди землі на новий строк. Орендарі зобов`язані письмово повідомити Орендодавця про це не пізніше, ніж за місяць до закінчення строку дії договору оренди землі. Укладення договору здійснюється на підставі ухваленого Орендодавцем відповідного рішення міської ради.

3.3.Умови цього договору зберігають свою чинність на строк його дії, крім випадків, коли після набуття чинності договором законодавством встановлені інші правила, ніж передбачені договором, та випадків, передбачених п.4.4. цього договору.

3.4.Умова щодо поновлення договору оренди земельної ділянки: не встановлюється.

4. ОРЕНДНА ПЛАТА

4.1.Орендна плата вноситься Орендарями виключно у грошовій формі на рахунок місцевого бюджету у розмірі 246321,80 грн./рік без ПДВ, яка визначається відповідно до рішень міської ради від 22.06.2018 №1105-25/VII Про ставки земельного податку, розмір орендної плати за землю, пільги зі сплати земельного податку на території міста , від 09.07.2020 №1975-44/VII Про затвердження Технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Кам`янське станом на 01.01.2020 , від 18.12.2020 №41-03/VІІІ Про впровадження нормативної грошової оцінки земель міста Кам`янське станом на 01.01.2020 .

4.2.Обчислення розміру орендної плати за земельну ділянку здійснюється з урахуванням її цільового призначення та коефіцієнтів індексації, визначених законодавством, за затвердженими Кабінетом Міністрів України формами, що заповнюються під час укладення або зміни умов договору оренди чи продовження його дії.

4.3.Орендна плата сплачується за фактичне користування земельною ділянкою у строки, визначені Податковим кодексом України.

Розмір орендної плати підлягає перерахуванню при зміні функціонального або цільового використання земельної ділянки.

4.4.Розмір орендної плати переглядається у разі:

4.4.1.Зміни умов господарювання, передбачених договором.

4.4.2.Зміни розмірів орендної плати, визначених Податковим кодексом України.

4.4.3.Підвищення цін, тарифів, у тому числі внаслідок інфляції; зміни коефіцієнтів індексації, визначених законодавством. Орендарі щорічно самостійно індексують розмір орендної плати, визначеної в договорі, та декларують її в органах державної фіскальної служби відповідно до прийнятого коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки земель.

4.4. Розмір орендної плати переглядається у разі:

4.4.1. Зміни умов господарювання, передбачених договором.

4.4.2. Зміни розмірів орендної плати, визначених Податковим кодексом України.

4.4.3. Підвищення цін, тарифів, у тому числі внаслідок інфляції; зміни коефіцієнтів індексації, визначених законодавством. Орендарі щорічно самостійно індексують розмір орендної плати, визначеної в договорі, та декларують її в органах державної фіскальної служби відповідно до прийнятого коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки земель.

4.4.4. Погіршення стану орендованої земельної ділянки не з вини Орендарів , що підтверджено документами.

4.4.5.Прийняття Орендодавцем рішення про збільшення або зменшення орендної плати у відповідності до чинного законодавства.

4.4.6. Затвердження нової нормативної грошової оцінки землі.

4.4.7. В інших випадках, передбачених законом.

4.5. У випадку визнання договору оренди земельної ділянки недійсним, одержана Орендодавцем плата за фактичний термін користування Орендарями земельною ділянкою не повертається.

4.6. За порушення строків оплати орендної плати Орендарі сплачують штрафні санкції в порядку та розмірі, передбаченому Податковим кодексом України.

5. УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

5.1. В оренду передається земельна ділянка загальною площею 1,3154 га для розміщення виробничої бази.

5.2. Цільове призначення земельної ділянки: для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

5.3. Умови збереження стану об`єкта оренди: використання ділянки відповідно до вимог чинного законодавства, державних будівельних та інших норм і правил.

6. УМОВИ І СТРОКИ ПЕРЕДАЧІ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ В ОРЕНДУ

6.1. Передача земельної ділянки в оренду здійснюється із розробленням проекту її відведення.

6.2. Передача земельної ділянки Орендарям здійснюється у 3-х денний строк після державної реєстрації права оренди земельної ділянки відповідно до Закону України Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень за актом її приймання-передачі, який укладається у трьох примірниках, один з яких зберігається у Орендодавця , другий та третій - у Орендарів .

7. УМОВИ ПОВЕРНЕННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

7.1. Після закінчення строку дії договору Орендарі зобов`язані поновити його дію або повернути Орендодавцю земельну ділянку у стані, не гіршому порівняно з тим, у якому вони одержали її в оренду.

7.2. Після припинення дії договору Орендарі повертають Орендодавцеві земельну ділянку у стані, не гіршому порівняно з тим, у якому він одержав її в оренду.

Орендодавець у разі погіршення корисних властивостей орендованої земельної ділянки, пов`язаних із зміною її стану, має право на відшкодування збитків у розмірі, визначеному сторонами. Якщо сторонами не досягнуто згоди про розмір відшкодування збитків, спір розв`язується у судовому порядку.

7.3. Здійснені Орендарями без згоди Орендодавця витрати на поліпшення орендованої земельної ділянки не підлягають відшкодуванню.

Поліпшення стану земельної ділянки, проведені Орендарями за письмової згоди Орендодавця , не підлягають відшкодуванню.

7.4. Орендарі мають право на відшкодування збитків, заподіяних унаслідок невиконання Орендодавцем зобов`язань, передбачених цим договором.

Збитками вважаються:

-фактичні втрати, яких Орендарі зазнали у зв`язку з невиконанням або неналежним виконанням умов договору Орендодавцем , а також витрати, які Орендарі здійснили або повинні здійснити для відновлення свого порушеного права;

- доходи, які Орендарі мали би реально отримати в разі належного виконання Орендодавцем умов договору.

7.5. Розмір фактичних витрат Орендарів визначається на підставі документально підтверджених даних.

7.6. Орендарі не мають права утримувати земельну ділянку для забезпечення своїх вимог до Орендодавця .

8. ОБМЕЖЕННЯ (ОБТЯЖЕННЯ) ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

8.1. Будівництво (реконструкція) будівель і споруд на орендованій земельній ділянці здійснюється Орендарями відповідно до проектів, затверджених та погоджених ними у встановленому чинним законодавством порядку.

8.2. Орендарі зобов`язані утримуватися від дій, направлених на пошкодження чи руйнування ними розташованих на орендованій земельній ділянці мереж і споруд міських комунікацій, та мають забезпечувати вільний доступ до мереж і споруд міських комунікацій, які проходять по території орендованої земельної ділянки, зацікавлених осіб за вимогою Орендодавця для проведення ремонтних та профілактичних робіт щодо цих мереж і споруд. По узгодженню з Орендарями на орендованій земельній ділянці можуть прокладатись нові інженерні комунікації. При цьому роботи з прокладання нових інженерних комунікацій виконуються у найкоротший термін, але не більше 3 (трьох) календарних місяців з дня підписання сторонами двохстороннього акту обстеження земельної ділянки перед початком виконання робіт, за умови збереження виробничого або іншого циклу Орендарів та з обов`язковим поверненням земельної ділянки в первинний стан (як це було станом на початок виконання робіт) силами Орендодавця чи осіб, що проводили відповідні роботи. Стан земельної ділянки на початок та на кінець виконання робіт фіксується двохсторонніми актами обстеження земельної ділянки.

8.3. Передача в оренду земельної ділянки не є підставою для припинення або зміни обмежень (обтяжень) та інших прав третіх осіб на цю ділянку.

8.4. Право оренди земельної ділянки не може відчужуватися, у тому числі продаватися на земельних торгах, а також передаватися у заставу, спадщину, до статутного капіталу.

8.5. Обмеження (обтяження): охоронні зони навколо інженерних комунікацій, санітарно-захисна зона навколо об`єкта.

9. ПРАВА ТА ОБОВ`ЯЗКИ СТОРІН

9.1 Орендодавець має законні повноваження передавати земельну ділянку у тимчасове користування на умовах оренди, надавати інші права, визначені у цьому договорі, та гарантує, що жодна із умов та жодне із положень цього договору не порушує чинного законодавства України, що особа, яка підписує цей договір, належним чином уповноважена на те, щоб діяти від імені Орендодавця для цілей укладення цього договору і на умовах, визначених в ньому.

9.2. Орендодавець має право:

9.2.1. Вимагати від Орендарів використання земельної ділянки за цільовим призначенням згідно з договором оренди; забезпечення екологічної безпеки землекористування шляхом додержання вимог земельного і природоохоронного законодавства України, державних та місцевих стандартів, норм і правил щодо режиму використання землі; своєчасного внесення орендної плати.

9.2.2. Вільного доступу до переданої в оренду земельної ділянки для контролю за додержанням Орендарями умов договору.

9.2.3. Вимагати від Орендарів збільшення розмірів орендної плати у випадках, визначених діючим законодавством та цим договором.

9.3. Орендодавець зобов`язаний:

9.3.1. Забезпечувати відповідно до закону права третіх осіб щодо орендованої земельної ділянки.

9.3.2. Передати Орендарям по акту в належному стані та у визначених межах земельну ділянку згідно з договором оренди.

9.3.3. Не втручатись у господарську діяльність Орендарів і не створювати їм будь-яких перешкод при виконанні умов договору оренди.

9.4. Орендарі гарантують, що державні органи управління та органи місцевого самоврядування, включаючи санітарні, протипожежні, землевпорядні органи, а також органи охорони природи та архітектури не будуть обмежуватись стосовно доступу до орендованої земельної ділянки для виконання їх обов`язків в межах їх повноважень та в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

9.5. Орендарі мають право:

9.5.1. Вимагати надання Орендодавцем для використання земельну ділянку за актом приймання-передачі земельної ділянки у строк, передбачений п.6.2. цього договору.

9.5.2. Використовувати орендовану земельну ділянку на власний розсуд відповідно до мети, що обумовлена договором; одержувати продукцію і доходи.

9.5.3. Переважного придбання у власність орендованої земельної ділянки відповідно до закону.

9.5.4. За згодою Орендодавця , визначеною окремою угодою сторін, проводити поліпшення земельної ділянки та благоустрій прилеглої території, зводити у встановленому законом порядку будівлі і споруди, закладати насадження без зміни цільового призначення земельної ділянки.

9.5.5. За згодою Орендодавця передавати у володіння і користування орендовану земельну ділянку або її частину іншій особі (суборенда) у випадках та на умовах, передбачених законом.

9.5.6. Користуватись на умовах платності та відповідно з діючим порядком інженерними комунікаціями Орендодавця з метою забезпечення належної господарської діяльності на орендованій земельній ділянці.

9.5.7. На забезпечення захисту його права на орендовану земельну ділянку нарівні із захистом права власності на земельну ділянку відповідно до закону.

9.6. Орендарі зобов`язані:

9.6.1. Прийняти об`єкт оренди за актом приймання-передачі у строк, передбачений п.6.2. цього договору.

9.6.2. Приступити до використання орендованої земельної ділянки після державної реєстрації права оренди земельної ділянки.

9.6.3 У п`ятиденний строк після державної реєстрації права оренди земельної ділянки надати копію договору відповідному органу державної фіскальної служби.

9.6.4. Виконувати встановлені щодо об`єкта оренди обмеження (обтяження) в обсязі, передбаченому законом або договором оренди землі.

9.6.5. Використовувати орендовану земельну ділянку за її цільовим призначенням, яке визначене у п.5.2. договору, дотримуватися режиму використання земель природно-заповідного та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення; державних та місцевих стандартів, норм і правил щодо використання землі.

9.6.6. Здійснювати заходи щодо поліпшення стану земельної ділянки у обсягах і в строки, визначені окремою угодою сторін.

9.6.7. При зміні функціонального (цільового) призначення земельної ділянки переоформити документи на землекористування та здійснити оплату відповідно до умов цього договору.

9.6.8.Відповідно до договору оренди своєчасно вносити орендну плату.

9.6.9.Враховувати при використанні земельної ділянки права третіх осіб, набуті відповідно до закону і договору оренди.

9.6.10. Відшкодувати Орендодавцеві заподіяну з вини Орендарів шкоду стану земельної ділянки.

9.6.11. Не утримувати земельну ділянку для забезпечення своїх вимог до Орендодавця .

9.6.12. На Орендарів покладається обов`язок збереження зелених насаджень, які розташовані на орендованій земельній ділянці. Знесення зелених насаджень здійснюється в порядку і за умов, визначених чинним законодавством.

9.6.13. У разі зміни банківських реквізитів, юридичної адреси, місця проживання, назви, організаційно - правової форми, тощо, переходу права власності на будівлі та споруди, що розташовані на земельній ділянці, у 10-денний строк письмово повідомити про це Орендодавця .

9.6.14. У випадку зміни нормативної грошової оцінки землі, розміру ставок (ставки) земельного податку, орендної плати, після офіційного оприлюднення такого рішення Орендодавцем або вступу в дію відповідного нормативно-правового акту, Орендарі повинні отримати витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки та надати його Орендодавцю для внесення змін щодо розміру орендної плати шляхом укладення додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки, та подати цю угоду до органу державної фіскальної служби.

9.6.15. Відповідно до Закону України Про захист персональних даних Орендарі надають згоду на обробку їх персональних даних з метою виконання прав та обов`язків, що виникають в рамках укладеного договору, діючого законодавства та з метою систематизації даних про розташовані на території міста Кам`янське земельні ділянки та їх власників (користувачів), а також забезпечення контролю за дотриманням земельного законодавства.

9.6.16 Сплачувати орендну плату з моменту впровадження нормативної грошової оцінки земель м.Кам`янське з 01.01.2021, згідно з відповідним рішенням міської ради.

10. РИЗИК ВИПАДКОВОГО ЗНИЩЕННЯ АБО ПОШКОДЖЕННЯ ОБ`ЄКТА ОРЕНДИ ЧИ ЙОГО ЧАСТИНИ

10.1. Ризик випадкового пошкодження або знищення об`єкта оренди чи його частини несуть Орендарі .

11. СТРАХУВАННЯ ОБ`ЄКТА ОРЕНДИ

11.1. Згідно з цим договором об`єкт оренди не підлягає страхуванню.

12. ЗМІНА УМОВ, ПРИПИНЕННЯ І РОЗІРВАННЯ ДОГОВОРУ

12.1. Зміна умов договору оренди здійснюється у письмовій формі за взаємною згодою сторін. У разі недосягнення згоди щодо зміни умов договору спір вирішується у судовому порядку.

12.2. Договір втрачає чинність у разі його припинення або розірвання.

12.3. Дія договору припиняється у разі:

12.3.1. Закінчення строку, на який його було укладено;

12.3.2. Придбання Орендарями земельної ділянки у власність;

12.3.3. Викупу земельної ділянки для суспільних потреб або примусового відчуження земельної ділянки з мотивів суспільної необхідності в порядку, встановленому законом;

12.3.4. Ліквідації юридичної особи- Орендаря (смерті фізичної особи- Орендаря , засудження або обмеження її дієздатності за рішенням суду);

12.3.5. Продажу будівель або споруд, що розташовані на орендованій земельній ділянці.

Договір припиняється також в інших випадках, передбачених законом.

12.4. Дія договору припиняється шляхом його розірвання за:

- взаємною згодою сторін;

- рішенням суду на вимогу однієї із сторін внаслідок невиконання другою стороною обов`язків, передбачених договором, та внаслідок випадкового знищення, пошкодження орендованої земельної ділянки, яке істотно перешкоджає її використанню, а також з інших підстав, визначених законом.

12.5. Перехід права власності на земельну ділянку до Орендарів або його реорганізація є підставою для зміни умов або розірвання договору.

12.6. Розірвання договору оренди землі в односторонньому порядку не допускається.

12.7. Дострокове розірвання договору оренди здійснюється за умови письмового попередження зацікавленої сторони за один місяць і взаємної згоди сторін.

12.8. У разі недосягнення згоди щодо умов договору оренди, його дострокового розірвання на вимогу зацікавленої сторони, а також інші спори, вирішуються у судовому порядку.

12.9. У разі припинення або розірвання договору, Орендарі мають забезпечити виконання умов повернення земельної ділянки відповідно до цього договору.

12.10. Розірвання та припинення договору оренди земельної ділянки з підстав, зазначених у пунктах 12.3.2., 12.3.3., 12.3.5., оформлюється відповідною угодою.

13. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА НЕВИКОНАННЯ АБО НЕНАЛЕЖНЕ ВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ

13.1. Кожна із сторін за невиконання або неналежне виконання договору оренди несе відповідальність відповідно до цього договору та передбачену чинним законодавством України.

13.2. Орендарі несуть відповідальність за заростання даної земельної ділянки та прилеглої до неї території бур`янами, відповідно до діючого законодавства.

13.3. Сторони звільняються від відповідальності за часткове або повне невиконання обов`язків за договором, якщо це невиконання відбулося за обставин, що виникли після укладення договору внаслідок невідворотних дій надзвичайного характеру, які сторона не змогла ні передбачити, ні попередити вжитими заходами (повінь, пожежа, осідання ґрунту та інші явища природи, а також війна або військові дії), які призвели до неможливості виконання договору.

14. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

14.1. Цей договір набирає чинності з дня підписання сторонами.

14.2. Право оренди земельної ділянки виникає з моменту державної реєстрації цього права.

14.3. З дати підписання цього договору регулювання правовідносин між сторонами за договорами оренди від 24.12.2004 №01928 та від 11.04.2007 №05085 припиняється.

14.4. Всі витрати з оформлення цього договору несуть Орендарі .

14.4. Передача об`єкта оренди Орендарям здійснюється Орендодавцем у строки та на умовах, що визначені у п.6.2. договору за актом приймання - передачі.

14.5. Цей договір укладений в трьох примірниках, що мають однакову юридичну силу. Один примірник зберігається у Орендодавця , другий та третій - у Орендарів .

14.6. За згодою сторін у договорі оренди землі можуть зазначатися інші умови.

15. ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ, РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН

Орендодавець Кам`янська міська рада майдан Петра Калнишевського, 2, м. Кам`янське 51931


Максим Калмиков М.П. Орендарі Громадянин України ОСОБА_2 , АДРЕСА_2 , паспорт серії НОМЕР_3 ,виданий Дніпровським РВ ДМУ УМВС України у Дніпропетровській обл. 16.09.1997
ОСОБА_2 Громадянин України ОСОБА_1 , АДРЕСА_3 , паспорт серії НОМЕР_4 , виданий Верхньодніпровським РВ УМВС України в Дніпропетровській обл. 13.05.1996
Олег Безус

… .

Стягнути з ОСОБА_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце реєстрації АДРЕСА_2 , на користь Кам`янської міської ради, ЄДРПОУ 24604168, юридична адреса реєстрації: область Дніпропетровська, місто Кам`янське, майдан Петра Калнишевського, будівля № 2, - 1135 (одну тисячу сто тридцять п`ять) гривень 00 копійок, у відшкодування понесених позивачем витрат з оплати судового збору.

Стягнути з ОСОБА_1 , РНОКПП НОМЕР_2 , місце реєстрації АДРЕСА_3 , на користь Кам`янської міської ради, ЄДРПОУ 24604168, юридична адреса реєстрації: область Дніпропетровська, місто Кам`янське, майдан Петра Калнишевського, будівля № 2, - 1135 (одну тисячу сто тридцять п`ять) гривень 00 копійок, у відшкодування понесених позивачем витрат з оплати судового збору.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом 30 днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції - Дніпровського апеляційного суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://zv.dp.court.gov.ua .

Сторони:

позивач - Кам`янська міська рада, ЄДРПОУ 24604168, юридична адреса реєстрації: область Дніпропетровська, місто Кам`янське, майдан Петра Калнишевського, будівля № 2;

відповідач № 1 - ОСОБА_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце реєстрації АДРЕСА_2 ;

відповідача № 2 - ОСОБА_1 , РНОКПП НОМЕР_2 , місце реєстрації АДРЕСА_3 .

Суддя Івченко Т. П.

СудЗаводський районний суд м.Дніпродзержинська 
Дата ухвалення рішення17.01.2022
Оприлюднено20.01.2022
Номер документу102573580
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —208/3558/21

Постанова від 05.04.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Петешенкова М. Ю.

Ухвала від 28.06.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Петешенкова М. Ю.

Ухвала від 23.06.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Петешенкова М. Ю.

Ухвала від 09.06.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Петешенкова М. Ю.

Рішення від 17.01.2022

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Рішення від 17.01.2022

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 16.11.2021

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 16.11.2021

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 20.08.2021

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 03.06.2021

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні