Ухвала
від 25.01.2022 по справі 243/11604/20
СЛОВ'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/243/64/2022

Справа № 243/11604/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25 січня 2022 року

Слов`янський міськрайонний суд Донецької області в складі:

головуючого - судді Ільяшевич О. В.,

за участю

секретаря судового засідання Гакала Д. О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань Слов`янського міськрайонного суду Донецької області (вул. Добровольського, 2, м. Слов`янськ, Донецької області) цивільну справу за позовом комунального підприємства Миколаївської міської ради Сервіскомуненерго до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за надані житлово - комунальні послуги, -

ВСТАНОВИВ:

29 грудня 2020 року до Слов`янського міськрайонного суду Донецької області надійшла позовна заява КП Миколаївської міської ради Сервіскомуненерго до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 про стягнення заборгованості за надані житлово - комунальні послуги.

Ухвалою Слов`янського міськрайонного суду від 18 січня 2021 року провадження у даній справі відкрито та призначено судове засідання для розгляду справи по суті.

Відповідачка ОСОБА_2 подала до суду клопотання про витребування доказів у справі, а саме про витребування з КП Миколаївської міської ради Сервіскомуненерго відомості про те, які на думку позивача конкретно надавалися комунальні послуги за адресою АДРЕСА_1 ; які конкретно комуанльні послуги на думку позивача ним надавалися та не були оплачені відповідачами, а які були відповідачами сплачені.

Сторони в судове засідання не з`явилися.

Згідно із ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Заслухавши учасників судового процесу, та оглянувши матеріали справи, суд, з урахуванням особливостей даної цивільної справи, для з`ясування обставин, які мають істотне значення для правильного та об`єктивного розгляду справи, прийняття законного й обґрунтованого рішення, вважає за необхідне задовольнити клопотання відповідача та витребувати зазначені докази.

Зважаючи на викладене, враховуючи необхідність витребування судом доказів які мають істотне значення для розгляду справи, суд вважає за необхідне відкласти судове засідання.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 84, 197, 198, 200 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання відповідачки ОСОБА_7 про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати з комунального підприємства Миколаївської міської ради Сервіскомуненерго відомості про те:

які саме комунальні послуги надавалися а період з 01 вересня 2009 року по 01 листопада 2020 року позивачем відповідачам за адресою: АДРЕСА_1 ;

представити на адресу суду детальний розрахунок заборгованості за надані комунальні послуги за період з 01 вересня 2009 року по 01 листопада 2020 року, де вказати нарахування та відповідну оплату окремо, по кожній наданій комунальній послузі помісячно.

Роз`яснити в цій ухвалі, що особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Повідомити учасників справи, що судове засідання у справі відбудеться 24 лютого 2022 року о 13 год. 30 хв. в приміщенні Слов`янського міськрайонного суду (Донецька область, м. Слов`янськ, вул. Добровольського, буд. 2).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на сторінці на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за веб-адресою - http://sl.dn.court.gov.ua/sud0544.

Копію цієї ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, окремому оскарженню не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Головуючий - суддя О. В. Ільяшевич

Дата ухвалення рішення25.01.2022
Оприлюднено01.02.2022
Номер документу102838655
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за надані житлово - комунальні послуги

Судовий реєстр по справі —243/11604/20

Рішення від 28.08.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Старовецький В. І.

Ухвала від 28.08.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Старовецький В. І.

Ухвала від 25.01.2022

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Ільяшевич О. В.

Ухвала від 25.10.2021

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Ільяшевич О. В.

Ухвала від 18.01.2021

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Ільяшевич О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні