Ухвала
від 31.01.2022 по справі 617/1717/21
ВОВЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

31 січня 2022 року

м.Вовчанськ Харківської області

Справа 617/1717/21

Провадження 2/617/68/22

Вовчанський районний суд Харківської області

у складі: головуючого - судді Петрової Н.М.

за участю секретаря - Павлюкової С.М.

представника позивача - адвоката Даузе Ю.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справуза позовом ОСОБА_1 до Головного управління Держгеокадастру у Харківській області, Фермерського господарства Світайло , треті особи: Вовчанська міська рада Харківської області, ОСОБА_2 , про визнання та скасування наказу Головного управління Держгеокадастру у Харківській області Про надання в оренду земельної ділянки від 20.07.2016 року № 6479-СГ,-

встановив:

20.10.2021 року відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 20.10.2021 в провадження судді Петрової Н.М. надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Головного управління Держгеокадастру у Харківській області, Фермерського господарства Світайло , треті особи: Вовчанська міська рада, ОСОБА_2 , про визнання та скасування наказу Головного управління Держгеокадастру у Харківській області Про надання в оренду земельної ділянки від 20.07.2016 року № 6479-СГ.

Ухвалою Вовчанського районного суду Харківської області від 25.10.2021 р. справу прийнято до розгляду та відкрито в порядку загального позовного провадження.

16 листопада 2021 року від представника відповідача Головного управління Держгеокадастру у Харківській області - Моргун М.Ю. до суду надійшов відзив на позовну заяву, в якому просить суд відмовити у задоволенні позовних вимог в повному обсязі, відповідно до ст.93 ЦПК України надано заяву свідка - начальника Головного управління Держгеокадастру у Харківській області Кундрюкова Ю.(а.с.65-76).

26 листопада 2021 року від представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Даузе Ю.М. до суду надійшла відповідь на відзив з вимогою задовольнити позов у повному обсязі (а.с.105-107).

У підготовчому судовому засіданні представник позивача - адвокат Даузе Ю.М. вважав за можливе призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача Головного управління Держгеокадастру у Харківській області - Моргун М.Ю. в підготовче судове засідання не з`явилася, про час та день розгляду справи повідомлялася завчасно, належним чином, надала суду заяву про проведення судового засідання за її відсутності (а.с.70).

Представник відповідача Вовчанської міської ради Харківської області - Хайло Н.А. в підготовче судове засідання не з`явилася, про час та день розгляду справи повідомлялася завчасно, належним чином, надала суду заяву про проведення судового засідання за її відсутності (а.с.116).

Представник відповідача Фермерського господарства Світайло - адвокат Яковенко О.Г.в підготовче судове засідання не з`явилася, про час та день розгляду справи повідомлялася завчасно, належним чином, причини неявки не повідомила, своїм правом на подання відзиву чи заперечень на позов не скористалася, клопотань не заявляла.

Суд, з метою дотримання розумних строків та якнайшвидшого розгляду справи, враховуючи те, що підготовче засідання у справі неодноразово відкладалось, про дату, час та місце розгляду справи всі учасники справи були повідомлені належним чином, вважає за можливе провести підготовче засідання за відсутності осіб, що не з`явились.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, зустрічного позову до суду не надходило.

Позивачем надано всі докази, на які він посилається у позові, клопотань про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, витребування додаткових доказів, їх забезпечення не надходило.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2 ст. 197 ЦПК України не встановлено.

Відповідно до п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Згідно з ч.3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження

Керуючись ст. ст.189,196-198,200, 247 ЦПК України суд,

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Держгеокадастру у Харківській області, Фермерського господарства Світайло , треті особи: Вовчанська міська рада Харківської області, ОСОБА_2 , про визнання та скасування наказу Головного управління Держгеокадастру у Харківській області Про надання в оренду земельної ділянки від 20.07.2016 року № 6479-СГ - закрити.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з повідомленням учасників справи на 24 лютого 2022 р. на 14-00 год .

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: hr.hr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Петрова Н.М.

СудВовчанський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення31.01.2022
Оприлюднено01.02.2022
Номер документу102847325
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —617/1717/21

Рішення від 28.03.2023

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Рішення від 28.03.2023

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Ухвала від 05.01.2023

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Ухвала від 16.11.2022

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Ухвала від 31.10.2022

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Ухвала від 02.02.2022

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Петрова Н. М.

Ухвала від 31.01.2022

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Петрова Н. М.

Ухвала від 25.10.2021

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Петрова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні