Ухвала
від 07.02.2022 по справі 951/596/20
КОЗІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 951/596/20

Справа № 2/951/13/2022

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

07 лютого 2022 року смт. Козова

Козівський районний суд Тернопільської області у складі:

головуючого судді - Братків І. І.,

за участі секретаря судового засідання - Скавінської Г. І.,

позивача - ОСОБА_1 ,

представника позивача - адвоката Рукавця О. В.,

представника відповідача 1- адвоката Терлюка І. Я.,

представника відповідача 2- адвоката Терлюка О. Я.,

відповідача 3 - Вовка І. З.,

провівши відкрите підготовче судове засідання в залі суду в смт. Козова у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до комунального некомерційного підприємства Козівська центральна районна лікарня Козівської селищної ради , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ., ОСОБА_4 про стягнення спричиненої моральної шкоди,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до суду із позовом до комунального некомерційного підприємства Козівська центральна районна лікарня Козівської селищної ради , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ., ОСОБА_4 про стягнення спричиненої моральної шкоди.

Ухвалою Козівського районного суду Тернопільської області від 11 серпня 2020 року прийнято позовну заяву до розгляду, відкрито загальне позовне провадження у справі та призначено до підготовчого судового засідання.

Відповідно до протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи від 02.11.2021 вказану справу передано на розгляд судді Братків. І. І.

Ухвалою Козівського районного суду Тернопільської області від 05 листопада 2021 року справу прийнято до свого провадження та призначено до підготовчого судового засідання.

В підготовчому засіданні позивач ОСОБА_1 та її представник - адвокат Рукавець О. В. позовну заяву підтримали, не заперечували з приводу закриття підготовчого провадження та призначення до судового розгляду по суті. Разом з тим, підтримали подане 10.12.2021 клопотання, в якому просив допитати в якості свідків ОСОБА_5 та ОСОБА_6 .

Представник відповідача КРП Козівської центральної районної лікарні Козівської районної ради - адвокат Терлюк І. Я. у підготовчому засіданні не заперечив з приводу закриття підготовчого провадження та призначення до судового розгляду по суті.

Представник відповідача ОСОБА_2 - адвокат Терлюк О. Я. у підготовчому засіданні не заперечив з приводу закриття підготовчого провадження та призначення до судового розгляду по суті.

У підготовчому засіданні відповідач ОСОБА_4 не заперечив з приводу закриття підготовчого провадження та призначення до судового розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_3 у підготовче судове засідання не прибула, була належним чином повідомлена про дату, час і місце проведення тпакого.

Частинами першою - третьою статті 91 Цивільного процесуального кодексу України передбачено, що виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. У заяві про виклик свідка зазначаються його ім`я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити. Заява про виклик свідка має бути подана до або під час підготовчого судового засідання, а якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, - до початку першого судового засідання у справі.

Як визначено частиною четвертою статті 91 Цивільного процесуального кодексу України, в ухвалі про відкриття провадження у справі або в іншій ухвалі, якою суд вирішує питання про виклик свідка, суд попереджає свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Враховуючи вищевикладене, з метою об`єктивного, повного та законного вирішення справи, суд приходить до висновку про задоволення клопотання представника позивача про виклик свідка.

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Враховуючи, що всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті виконано, те, що спір між сторонами у добровільному порядку не вирішено, суд вважає за можливе підготовче провадження закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до комунального некомерційного підприємства Козівська центральна районна лікарня Козівської селищної ради , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ., ОСОБА_4 про стягнення спричиненої моральної шкоди.

Призначити справу до судового розгляду по суті у судовому засіданні на 01.03.2022 об 11:30 годині у приміщенні Козівського районного суду Тернопільської області (смт. Козова, вул. Гвардійська, 2, Тернопільської області ).

Клопотання представника позивача про виклик свідків задовольнити.

Викликати в судове засідання наступних свідків:

ОСОБА_5 та ОСОБА_6 .

Обов`язок забезпечення явки свідків в судове засідання покласти на сторону позивача.

Попередити свідків про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя І. І. Братків

Дата ухвалення рішення07.02.2022
Оприлюднено10.02.2022
Номер документу103040636
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —951/596/20

Ухвала від 06.09.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Рішення від 08.08.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Рішення від 09.08.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Ухвала від 01.08.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Ухвала від 30.06.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Ухвала від 26.06.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Ухвала від 24.05.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Ухвала від 06.04.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Ухвала від 29.03.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Ухвала від 07.02.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні