Ухвала
від 15.11.2021 по справі 760/603/21
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №760/603/21

Провадження №2/760/4861/21

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

15 листопада 2021 року м. Київ

Солом`янський районний суд міста Києва

у складі головуючого - судді Аксьонової Н.М.

з участю секретаря судового засідання Тодосюк Г.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Стікс-Україна до Товариства з обмеженою відповідальністю Хостінг Україна , Товариства з обмеженою відповідальністю Сервіс Онлайн , ОСОБА_1 про припинення порушення прав інтелектуальної власності,

В С Т А Н О В И В :

12 січня 2021 року ТОВ Стікс-Україна звернулося до Солом`янського районного суду м. Києва з позовною заявою до ТОВ Хостінг Україна , ТОВ Сервіс Онлайн , ОСОБА_1 , в якій позивач просить заборонити власнику веб-сайту ІНФОРМАЦІЯ_2, ОСОБА_1 використовувати знаки для товарів і послуг ІНФОРМАЦІЯ_1 та ІНФОРМАЦІЯ_3 права на які належать ТОВ Стікс-Україна за свідоцтвами України НОМЕР_1 від 10.12.2013 та НОМЕР_2 від 25.07.2012 та схожі із ними позначення, включаючи їх використання у мережі Інтернет, в доменному імені ІНФОРМАЦІЯ_1 і на веб-сайті за доменним іменем ІНФОРМАЦІЯ_4 . Зобов`язати ТОВ Хостінг Україна припинити надання ОСОБА_1 послуг хостингу щодо розміщення програмного забезпечення веб-сайту ІНФОРМАЦІЯ_2, на спеціалізованому веб-сервері та забезпечення доступу до нього з мережі Інтернет. А також просить зобов`язати ТОВ Сервіс Онлайн здійснити переделегування доменного імені ІНФОРМАЦІЯ_4 на користь ТОВ Стікс-Україна .

Згідно протоколу автоматизованого розподілу справи між суддями від 13 січня 2021 року визначено для розгляду цієї справи головуючого суддю Аксьонову Н.М.

Ухвалою суду від 16 січня 2021 року вказану справу було прийнято до розгляду та відкрито спрощене провадження з повідомленням (викликом) сторін.

13 вересня від відповідача ТОВ Хостінг Україна до суду надійшов відзив на позовну заяву, в якому відповідач просить в позовних вимогах стосовно ТОВ Хостінг Україна відмовити повністю

Представник позивача в судове засідання не з`явився, проте подав до суду заяву, в якій просив підготовче судове засідання проводити без його участі.

Відповідачі в судове засідання не з`явилися, про час, дату і місце проведення судового засідання повідомлялися належним чином, причини неявки суду не повідомили.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

В підготовчому засіданні виконані вимоги, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України. Спір між сторонами до судового розгляду не врегульовано. Заяв чи клопотань учасниками справи не заявлено.

Згідно з п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

За таких обставин суд дійшов висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі наведеного та керуючись статтями 197, 200, 260, 261 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В :

Підготовче провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Стікс-Україна до Товариства з обмеженою відповідальністю Хостінг Україна , Товариства з обмеженою відповідальністю Сервіс Онлайн , ОСОБА_1 про припинення порушення прав інтелектуальної власності - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Солом`янського районного суду міста Києва (м. Київ, вул. Полковника Шутова, 1) на 12 год. 00 хв. 08 лютого 2022 року.

В судове засідання викликати сторони.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://sl.ki.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Солом`янського районного

суду міста Києва Н.М. Аксьонова

Дата ухвалення рішення15.11.2021
Оприлюднено11.02.2022
Номер документу103072126
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення порушення прав інтелектуальної власності

Судовий реєстр по справі —760/603/21

Рішення від 01.11.2022

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Аксьонова Н. М.

Ухвала від 15.11.2021

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Аксьонова Н. М.

Ухвала від 15.11.2021

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Аксьонова Н. М.

Ухвала від 16.01.2021

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Аксьонова Н. М.

Ухвала від 16.01.2021

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Аксьонова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні