Ухвала
від 07.02.2022 по справі 208/976/22
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА 

справа № 208/976/22

№ провадження 2-з/208/54/22

УХВАЛА

Іменем України

07 лютого 2022 р. м. Кам`янське

Суддя Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області Івченко Т.П. розглянув заяву ОСОБА_1 про витребування доказів та призначення земельно-технічної та оціночно-земельної судової експертизи, -

встановив:

06 лютого 2022 року ОСОБА_1 звернувся через систему Електронний суд із даною заявою якою заявив про витребування доказів від Товариства з обмеженою відповідальністю Агрегом Україна , так і про призначення експертизи, що на думку заявника є необхідним для доведення фактичних даних на підтвердження позиції позивача у справі за позовом ОСОБА_1 до Кам`янської міської ради. Товариства з обмеженою відповідальністю Агрегом Україна , Головного управління Держгеокадастру у Івано-Франківській області, 3-ої особи на стороні відповідача, без самостійних вимог щодо предмету спору - Приватного нотаріуса Кам`янського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Огнєвої Надії Олександрівни про визнання нечинним рішення про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, скасування державної реєстрації земельної ділянки, припинення права власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки .

Ухвалою судді Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетропетровської області від 07 лютого 2022 року відмовлено у відкритті провадження аз позовом ОСОБА_1 до Кам`янської міської ради. Товариства з обмеженою відповідальністю Агрегом Україна , Головного управління Держгеокадастру у Івано-Франківській області, 3-ої особи на стороні відповідача, без самостійних вимог щодо предмету спору - Приватного нотаріуса Кам`янського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Огнєвої Надії Олександрівни про визнання нечинним рішення про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, скасування державної реєстрації земельної ділянки, припинення права власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки , з підстав того, що справа не підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства (п. 1 ч. 1 ст. 186 ЦПК України).

Так, згідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України, Учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу.

Щодо вимог про призначення експертного дослідження, то згідно до ч. 1 ст. 103 ЦПК України, - Суд призначає експертизу у справі за сукупності таких умов:

1) для з`ясування обставин, що мають значення для справи, необхідні спеціальні знання у сфері іншій, ніж право, без яких встановити відповідні обставини неможливо;

2) сторонами (стороною) не надані відповідні висновки експертів із цих самих питань або висновки експертів викликають сумніви щодо їх правильності.

Враховуючи, що дане клопотання подане з підстав заявленого цивільного позову, який не прийнятий судом, а тому підстав для його задоволення не вбачається.

На підставі вищезазначеного, керуючись ст.ст. 84, 103, 258 ЦПК України, -

постановив:

В задоволені клопотання позивача ОСОБА_1 про витребування доказів та призначення земельно-технічної та оціночно-земельної судової експертизи - відмовити повністю.

Апеляційна скарга на ухвалу може бути подана протягом п`ятнадцяти днів безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду.

Суддя Івченко Т. П.

СудЗаводський районний суд м.Дніпродзержинська 
Дата ухвалення рішення07.02.2022
Оприлюднено11.02.2022
Номер документу103072768
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —208/976/22

Ухвала від 06.02.2023

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Постанова від 18.05.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Максюта Ж. І.

Постанова від 18.05.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Максюта Ж. І.

Ухвала від 03.05.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Максюта Ж. І.

Ухвала від 27.02.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Максюта Ж. І.

Ухвала від 22.02.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Максюта Ж. І.

Ухвала від 22.02.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Максюта Ж. І.

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Максюта Ж. І.

Ухвала від 07.02.2022

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 07.02.2022

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні