Ухвала
від 09.02.2022 по справі 734/1661/19
КОЗЕЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2-к/734/1/22 Справа № 734/1661/19

У Х В А Л А

09 лютого 2022 рокусмт. Козелець

Суддя Козелецького районного суду Чернігівської області Домашенко Ю.М., розглянувши клопотання представника cтягувача Jakob Dietrich, e.K., Internationale Spedition und Osteuropa Logistik (Якоб Дітріх, Е.К., Інтернаціонале Шпедітіон Унд Остеуропа Логістік) та Kravag Logistic Versicherungs AG (Краваг Логістік Ферзіхерунгс АГ) - адвоката Кафтанова Андрія Леонідовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів,

в с т а н о в и в:

В провадженні Козелецького районного суду Чернігівської області перебуває клопотання представника Jakob Dietrich, e.K., Internationale Spedition und Osteuropa Logistik (Якоб Дітріх, Е.К., Інтернаціонале Шпедітіон Унд Остеуропа Логістік) та Kravag Logistic Versicherungs AG (Краваг Логістік Ферзіхерунгс АГ) ОСОБА_1 про визнання та надання дозволу на примусове виконання рішення іноземної держави на території України рішення земельного суду міста Брауншвейг по справі № 21 О 1711/15 в частині стягнення грошових коштів з Агропромислового виробничого підприємства Агротранссервіс .

На адресу суду надійшло клопотання представника стягувача Jakob Dietrich, e.K., Internationale Spedition und Osteuropa Logistik (Якоб Дітріх, Е.К., Інтернаціонале Шпедітіон Унд Остеуропа Логістік) та Kravag Logistic Versicherungs AG (Краваг Логістік Ферзіхерунгс АГ) - адвоката Кафтанова Андрія Леонідовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Частиною 3 ст. 212 ЦПК України передбачена можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус або Державною судовою адміністрацією України.

Отже, цивільним процесуальним законодавством регламентовано право учасника цивільного процесу на участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Суд, враховуючи наявність технічної можливості провести судове засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, вважає за необхідне клопотання представника стягувача Jakob Dietrich, e.K., Internationale Spedition und Osteuropa Logistik (Якоб Дітріх, Е.К., Інтернаціонале Шпедітіон Унд Остеуропа Логістік) та Kravag Logistic Versicherungs AG (Краваг Логістік Ферзіхерунгс АГ) - адвоката Кафтанова А.Л. задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 212, 259-261 ЦПК України,

у х в а л и в:

Клопотання представника стягувача Jakob Dietrich, e.K., Internationale Spedition und Osteuropa Logistik - адвоката Кафтанова Андрія Леонідовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів - задовольнити.

Забезпечити представнику стягувача Jakob Dietrich, e.K., Internationale Spedition und Osteuropa Logistik - адвокату Кафтанову А.Л. можливість взяти участь у судовому засіданні, призначеному на 10.00 год. 03.03.2022 в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференцзв`язку EasyCon.

Копію ухвали надіслати представнику стягувача - адвокату Кафтанову А.Л.

У відповідності до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.М. Домашенко

Дата ухвалення рішення09.02.2022
Оприлюднено14.02.2022
Номер документу103091663
СудочинствоЦивільне
Сутьучасть у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів

Судовий реєстр по справі —734/1661/19

Ухвала від 12.07.2022

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Домашенко Ю. М.

Ухвала від 09.02.2022

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Домашенко Ю. М.

Ухвала від 18.01.2022

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Домашенко Ю. М.

Ухвала від 13.01.2022

Цивільне

Бобровицький районний суд Чернігівської області

Булига Н. О.

Ухвала від 12.01.2022

Цивільне

Бобровицький районний суд Чернігівської області

Бойко В. І.

Ухвала від 30.12.2021

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Соловей В. В.

Ухвала від 29.12.2021

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бараненко С. М.

Ухвала від 21.12.2021

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бараненко С. М.

Ухвала від 02.12.2021

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бараненко С. М.

Ухвала від 18.11.2021

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бараненко С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні