Ухвала
від 23.02.2022 по справі 564/8/22
КОСТОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

Справа № 564/8/22

24 лютого 2022 року

Костопільський районний суд Рівненської області в складі:

головуючої судді Грипіч Л. А.

з участю секретаря Вознюк Ю. В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Костопіль за правилами спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Костопільського ліцею№6Костопільської міськоїради про визнання незаконнимта скасуваннянаказу провідсторонення відроботи тастягнення середньогозаробітку зачас вимушеногопрогулу ,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовною заявою до Костопільського ліцею №6 Костопільської міської ради про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

До початку розгляду справи по суті представником відповідача ОСОБА_2 через канцелярію суду було подано заяву про залучення до участі в розгляді справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - Управління освіти, культури, молоді та спорту Костопільської міської ради, оскільки рішення у даній справі може вплинути на права та /або законні інтереси управління, що не є стороною у справі.

В судове засідання сторони та інші учасники не з`явилися.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 Цивільного процесуального кодексу України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що клопотання про залучення до участі у справі третьої особи є обгрунтованим та таким, що підлягає до задоволення.

Відповідно до ч. 1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Частиною 4 вказаної статті зазначено, що у заявах про залучення третіх осіб і в заявах третіх осіб про вступ у справу на стороні позивача або відповідача зазначається, на яких підставах третіх осіб належить залучити до участі у справі.

Враховуючи те,що заявапро залученнятретьої особипідлягає дозадоволення таз метоюнадання третійособі строкудля наданняпояснень усправі,суд вважаєза правильневідкласти судовезасідання.

Керуючись ст. 53 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювати.

Клопотання представника відповідача ОСОБА_2 про залучення до участі у справі третьої особи - задовольнити.

Залучити до участі у справі №564/8/22за позовом ОСОБА_1 до Костопільського ліцею№6Костопільської міськоїради про визнання незаконнимта скасуваннянаказу провідсторонення відроботи тастягнення середньогозаробітку зачас вимушеногопрогулу у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - Управління освіти, культури, молоді та спорту Костопільської міської ради, (місце знаходження: 35000, м. Костопіль, вул. 1 Травня, 3, Рівненської області, код ЄДРПОУ 44084357).

Третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору направити копію цієї ухвали, копію позовної заяви та доданих до неї додатків.

Третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Управлінню освіти, культури, молоді та спорту Костопільської міської ради, (місце знаходження: 35000, м. Костопіль, вул. 1 Травня, 3, Рівненської області, код ЄДРПОУ 44084357) в 15-ти денний строк з дня отримання цієї ухвали подати до суду пояснення щодо позову.

Копія пояснень та доданих до них документів повинні бути надіслані іншим учасникам справи одночасно з надісланням їх до суду.

Судове засіданнявідкласти до10год.00хв.04квітня 2022року,про щоповідомити сторонита третюособу.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

СуддяЛ. А. Грипіч

Дата ухвалення рішення23.02.2022
Оприлюднено01.03.2022
Номер документу103566397
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконнимта скасуваннянаказу провідсторонення відроботи тастягнення середньогозаробітку зачас вимушеногопрогулу

Судовий реєстр по справі —564/8/22

Постанова від 31.08.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Червинська Марина Євгенівна

Ухвала від 29.06.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Червинська Марина Євгенівна

Рішення від 25.05.2023

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Постанова від 25.05.2023

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Ухвала від 14.04.2023

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Ухвала від 09.02.2023

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Ухвала від 09.12.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Ухвала від 02.09.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Ухвала від 02.08.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Рішення від 04.05.2022

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні