Ухвала
від 27.02.2022 по справі 162/88/22
ЛЮБЕШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 162/88/22

Провадження № 2/162/75/2022

ЛЮБЕШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

28 лютого 2022 року смт Любешів.

Любешівський районний суд Волинської області у складі судді Глинянчука В.Д., вирішуючи питання про відкриття провадження у справі за цивільним позовом ОСОБА_1 до управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради, закладу загальної середньої освіти «Ветлівський ліцей» Любешівської селищної ради про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи, поновлення у трудових правах позивача шляхом допуску до роботи, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

встановив:

Ухвалою від 11 лютого 2022 року позов ОСОБА_1 залишено без руху для усунення недоліків: подати документи, що підтверджують сплату судового збору у розмірі 2977,2 гривень; підписати позовну заяву та засвідчити копії поданих письмових доказів. Зазначені недоліки позивачем частково усунуто. Крім цього, позивач заявила про залучення до розгляду справи у якості співвідповідача заклад загальної середньої освіти «Ветлівський ліцей» Любешівської селищної ради.

Спір підсудний Любешівському районному суду Волинської області. Підстав для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження немає.

Таким чином, позов необхідно прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Відповідно до пункту 2 частини четвертої статті 19, пункту 2 частини першої статті 274 Цивільного процесуального кодексу України (далі -- ЦПК) справа підлягає розгляду у порядку спрощеного позовного провадження.

Враховуючи характер спірних правовідносин, предмет спору, суд вважає за доцільне розгляд справи провести у судовому засіданні з повідомленням учасників справи.

Копії цієї ухвали необхідно надіслати учасникам справи. Одночасно відповідачам направити копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Керуючись статтями 187, 190, 274, 278 ЦПК, суд

постановив:

Прийняти до розгляду та відкрити спрощене провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради, закладу загальної середньої освіти «Ветлівський ліцей» Любешівської селищної ради про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи, поновлення у трудових правах позивача шляхом допуску до роботи, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Перше судове засідання у справі призначити на 11 годину 29 березня 2022 року.

Копії цієї ухвали надіслати учасникам справи. Одночасно відповідачам направити копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Роз`яснити відповідачам право подачі відзиву на позов та подання зустрічного позову у строк для подання відзиву.

Для подачі відзиву на позов встановити відповідачам п`ятнадцятиденний строк із дня вручення копії цієї ухвали.

Відзив та додані до нього докази, що підтверджують заперечення проти позову, мають бути надіслані (надані) суду. Копія відзиву з доданими документами повинна бути надіслана позивачу.

Для подачі відповіді на відзив встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву з одночасним надсиланням (наданням) її суду та іншим учасникам справи.

Для подачі заперечень встановити відповідачам п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив з одночасним надсиланням (наданням) їх суду та іншим учасникам справи.

Учасники справи, подавши суду відповідне клопотання, мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза приміщенням суду з використанням власних технічних засобів із застосуванням модулю Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи за посиланням: https://cabinet.court.gov.ua.

Інформацію щодо справи сторони можуть отримати на офіційному вебпорталі судової влади України у мережі Інтернет: https://lbs.vl.court.gov.ua/sud0309/gromadyanam.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя В.Д. Глинянчук

СудЛюбешівський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення27.02.2022
Оприлюднено02.03.2022
Номер документу103577758
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них

Судовий реєстр по справі —162/88/22

Рішення від 20.09.2023

Цивільне

Любешівський районний суд Волинської області

Глинянчук В. Д.

Рішення від 20.09.2023

Цивільне

Любешівський районний суд Волинської області

Глинянчук В. Д.

Ухвала від 28.02.2023

Цивільне

Любешівський районний суд Волинської області

Глинянчук В. Д.

Ухвала від 01.11.2022

Цивільне

Любешівський районний суд Волинської області

Глинянчук В. Д.

Ухвала від 19.04.2022

Цивільне

Любешівський районний суд Волинської області

Глинянчук В. Д.

Ухвала від 27.02.2022

Цивільне

Любешівський районний суд Волинської області

Глинянчук В. Д.

Ухвала від 10.02.2022

Цивільне

Любешівський районний суд Волинської області

Глинянчук В. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні