Ухвала
від 13.03.2022 по справі 278/430/22
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа 278/430/22

У Х В А Л А

14 березня 2022 року м. Житомир

Житомирський районний суд Житомирської області у складі головуючого судді Татуйка Є.О., за участю секретаря Мельник Ю.Ю., розглянув клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів у цивільній справі за його позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «ОЛВІТА-БУД» про стягнення заробітної плати,--

В С Т А Н О В И В :

У провадженні суду перебуває дана судова справа. Разом із позовною заявою позивач подав клопотання про витребування доказів, яким просить витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю «ОЛВІТА-БУД» табелі обліку робочого часу, відомості нарахування заробітної плати, платіжну відомість на виплату заробітної плати, довідку про суму заборгованості із виплати заробітної плати за весь період 2008 року.

Разом з тим, заявник зазначає, що його представник звертався з адвокатським запитом до Товариства з обмеженою відповідальністю «ОЛВІТА-БУД» з метою отримання інформації стосовно наявності заборгованості по заробітній платі ОСОБА_1 , однак у відповіді на даний запит відповідачем було зазначено, що заборгованість товариства перед ОСОБА_1 по сплаті заробітної плати при звільненні не обліковується.

Відповідно до норм чинного процесуального законодавства дане питання врегульовано наступним чином.

У відповідності до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У такому клопотанні повинно бути зазначено вжиті особою, яка подає клопотання, заходи для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу (п.4 ч. 2 ст. 84 ЦПК України).

Проаналізувавши фактичні обставини справи та норми процесуального законодавства, якими врегульоване дане питання суд приходить до висновку про задоволення даного клопотання з огляду на те, що заявник самостійно не в змозі отримати документи, що витребовуються.

На підставі вище викладеного, керуючись ст. 84 ЦПК України, суд, --

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання про витребування доказів задовольнити.

Витребувати з Товариства з обмеженою відповідальністю «ОЛВІТА-БУД» табелі обліку робочого часу, відомості нарахування заробітної плати, довідку про суму заборгованості із виплати заробітної плати за весь період 2008 року ОСОБА_1 .

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Євген Татуйко

Дата ухвалення рішення13.03.2022
Оприлюднено24.06.2022
Номер документу103663121
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заробітної плати

Судовий реєстр по справі —278/430/22

Ухвала від 12.06.2023

Цивільне

Житомирський районний суд Житомирської області

Татуйко Є. О.

Ухвала від 18.11.2022

Цивільне

Житомирський районний суд Житомирської області

Татуйко Є. О.

Ухвала від 25.04.2022

Цивільне

Житомирський районний суд Житомирської області

Татуйко Є. О.

Ухвала від 13.03.2022

Цивільне

Житомирський районний суд Житомирської області

Татуйко Є. О.

Ухвала від 21.02.2022

Цивільне

Житомирський районний суд Житомирської області

Татуйко Є. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні