Ухвала
від 01.03.2022 по справі 355/1540/20
БАРИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 355/1540/20

Провадження № 2/355/109/22

У Х В А Л А

02 березня 2022 року

Баришівський районний суд Київської області в складі

головуючого судді Червонописького В.С.

за участю секретаря Ющенко Л.А.

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в приміщенні суду в селищі Баришівка Київської області за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом Публічного акціонерного товариства «Родовід Банк» до Перемозької сільської ради Баришівського району Київської області, ОСОБА_1 про визнання недійсними рішень, скасування документів, що посвідчують право власності, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Баришівського районного суду Київської області знаходиться цивільна справа за вказаним позовом.

Представник позивача Публічного акціонерного товариства «Родовід Банк» в підготовче судове засідання не з`явився. Про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся своєчасно та належним чином. Про причину своєї неявки до суду не повідомляв.

Представник відповідача Перемозької сільської ради Баришівського району Київської області по справі в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся своєчасно та належним чином. Про причину своєї неявки до суду не повідомляв.

Відповідач ОСОБА_1 по справі в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся своєчасно та належним чином, шляхом розміщення оголошення на сайті судової влади Баришівського районного суду Київської області. Про причину своєї неявки до суду не повідомляв.

В матеріалах справи міститься заява представника Баришівської селищної ради про заміну сторони відповідача Перемозької сільської ради Баришівського району Київської області на Баришівську cелищну раду. Згідно з п. 25 рішення Баришівської селищної ради Баришівського району Київської області № 10-01-07 від 09 січня 2019 року про початок реорганізації Перемозької сільської ради шляхом приєднання до Баришівської селищної ради та утворення комісії з інвентаризації та реорганізації, Баришівська селищна рада є правонаступником всього майна, прав та обов`язків Перемозької сільської ради.

Статтею 51 ЦПК України передбачено можливість здійснення заміни неналежного відповідача, у випадку, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом.

Відповідно до положень ч. 2 ст. 51, ЦПК України суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Суд вважає, що розгляд вказаного клопотання не потребує виклику сторін та є обгрунтованим.

Інших клопотань та заяв процесуального характеру, які повинні розглядатися в підготовчому засіданні до суду не надійшли.

Спір до судового розгляду справи врегульовано не було. При підготовці справи до судового розгляду відповідно до вимог ст. ст. 189-200 ЦПК України.

Відповідно до п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.51 ст. 189 - 200 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Замінити неналежного відповідача Перемозьку сільську раду на належного відповідача Баришівську селищну раду Броварського району Київської області (адреса: 07501, Київська область, Броварський район, с. Баришівка, вул. Центральна, буд. 27)

Слухати справу за позовом Публічного акціонерного товариства «Родовід Банк» до Баришівської селищної ради Броварського району Київської області, ОСОБА_1 про визнання недійсними рішень, скасування документів, що посвідчують право власності.

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Родовід Банк» до Баришівської селищної ради Броварського району Київської області, ОСОБА_1 про визнання недійсними рішень, скасування документів, що посвідчують право власності та призначити справу до судового розгляду по суті.

Повідомити учасників справи про розгляд справи по суті, який відбудеться у відкритому судовому засіданні в приміщенні Баришівського районного суду Київської області 19.05.2022 о 09 годині 00 хвилин.

Встановити строк відповідачу для надіслання (надання) до суду відзиву на позовну заяву і всіх доказів, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти позову, - протягом п`ятнадцяти днів з дня одержання копії цієї ухвали.

Зобов`язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу.

Позивач має право подати суду відповідь на відзив до дати призначеного судом судового засідання.

Виклик учасників справи здійснити шляхом розміщення оголошення на сайті судової влади Баришівського районного суду Київської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В. Червонописький

Дата ухвалення рішення01.03.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу103805691
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсними рішень, скасування документів, що посвідчують право власності

Судовий реєстр по справі —355/1540/20

Рішення від 07.08.2022

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Червонописький В. С.

Ухвала від 01.03.2022

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Червонописький В. С.

Ухвала від 08.12.2021

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Червонописький В. С.

Ухвала від 05.04.2021

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Коваленко К. В.

Ухвала від 25.02.2021

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Коваленко К. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні