Ухвала
від 04.04.2022 по справі 128/3297/21
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/3297/21

УХВАЛА

05 квітня 2022 року м. Вінниця

Вінницький районний суд Вінницької області в складі:

головуючого судді Васильєвої Т.Ю.,

секретар Кострюкова Л.В.,

розглянувши у відкритому підготовчомузасіданні цивільну справу за позовною заявою за позовною заявою Вінницького навчально-реабілітаційного центру «Гніздечко» Вінницької обласної ради, в інтересах неповнолітнього ОСОБА_1 , до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Служба у справах дітей Вороновицької селищноїради,про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

УСТАНОВИВ:

В провадженні Вінницького районного суду Вінницької області перебуває цивільна справа за позовом Вінницького навчально-реабілітаційного центру «Гніздечко» Вінницької обласної ради, в інтересах неповнолітнього ОСОБА_1 , до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Служба у справах дітей Вороновицької селищноїради,про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Ухвалою суду відкрито провадження у даній справі та призначено підготовче засідання.

Сторони по справі в підготовче засідання не з`явилися.

Представник позивача Вінницького навчально-реабілітаційногоцентру «Гніздечко»Вінницької обласноїради в підготовче засідання не з`явився, однак попередньо подав суду заяву, згідно якої просив розгляд справи здійснювати без участі представника закладу, позовні вимоги підтримує. Інших клопотань, які підлягають до розгляду в підготовчому засіданні, позивачем не подано.

Відповідач в підготовче засідання не з`явилася з невідомих суду причин, хоча про дату, час і місце судового засідання повідомлена належним чином згідно положень п. 2 ч. 7 ст. 128 ЦПК України, за адресою місця проживання, зареєстрованою у встановленому законом порядку. Згідно рекомендованого поштового повідомлення, відповідач отримала повістку про виклик до суду особисто 25.03.2022. Клопотань, які підлягають до розгляду в підготовчому засіданні, відповідачем не подано.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Служби у справах дітей Вороновицької селищної ради, в підготовче засідання також не з`явився, однак попередньо подав суду заяву, згідно якої просив розгляд справи здійснювати у його відсутність, проти задоволення позовних вимог не заперечує.

За вказаних обставин, на підставі ст.ст. 197, 198, ч. 3 ст. 223 ЦПК України, суд вважає за можливе провести підготовче засідання за відсутності учасників справи.

Згідно із п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, враховуючи відсутність інших клопотань, що підлягають вирішенню в підготовчому засіданні згідно ст. 197 ЦПК України, суд вважає можливим завершити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Керуючись ст. ст. 197, 198, 200 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовчепровадження усправі запозовною заявою Вінницького навчально-реабілітаційного центру «Гніздечко» Вінницької обласної ради до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Служба у справах дітей Вороновицької селищноїради,в інтересах неповнолітнього ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 04.05.2022о 11:30 год, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі, про що повідомити учасників судового розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудВінницький районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення04.04.2022
Оприлюднено24.06.2022
Номер документу103866558
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —128/3297/21

Рішення від 12.05.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Васильєва Т. Ю.

Ухвала від 04.04.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Васильєва Т. Ю.

Ухвала від 04.01.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Васильєва Т. Ю.

Ухвала від 04.01.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Васильєва Т. Ю.

Ухвала від 03.12.2021

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Васильєва Т. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні