Ухвала
від 19.04.2022 по справі 537/2129/18
ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 537/2129/18 Номер провадження 22-ц/814/528/22Головуючий у 1-й інстанції Дядечко І.І. Доповідач ап. інст. Кривчун Т. О.

У Х В А Л А

20 квітня 2022 року м. Полтава

Полтавський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

Головуючого судді: Кривчун Т.О.

Суддів: Дряниці Ю.В., Чумак О.В.

розглянула у відкритому судовому засіданні в м. Полтаві цивільну справу за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю "СМ "СІТІ"

на рішення Крюківського районного суду м. Кременчука Полтавської області від 30 листопада 2021 року

у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ЦЕНТР СТРІТ», Товариства з обмеженою відповідальністю «СМ СІТІ», Товариства з обмеженою відповідальністю «ВЦЕНТРЕ», за участю третіх осіб приватного нотаріуса Кременчуцького міського нотаріального округу Ганночки Олександра Вікторовича, виконавчого комітету Кременчуцької міської ради про визнання права власності, визнання договорів купівлі-продажу недійсними, витребування майна з чужого незаконного володіння, скасування запису в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Реєстрі прав власності на нерухоме майно про реєстрацію права власності;

за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ЦЕНТР СТРІТ», Товариства з обмеженою відповідальністю «СМ СІТІ», за участю третьої особи виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Департаменту державної реєстрації про визнання права власності та витребування майна з чужого незаконного володіння

та за зустрічними позовами Товариства з обмеженою відповідальністю «СМ СІТІ» до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ЦЕНТР СТРІТ», Товариства з обмеженою відповідальністю «ВЦЕНТРЕ», ОСОБА_2 , ОСОБА_4 , за участі третіх осіб приватного нотаріуса Кременчуцького міського нотаріального округу Ганночки Олександра Вікторовича, виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, приватного нотаріуса Кременчуцького міського нотаріального округу Прокоп Олександра Едуардовича про визнання недійсним договору дарування; Товариства з обмеженою відповідальністю «СМ СІТІ» до ОСОБА_3 , ОСОБА_1 про визнання недійсним договору дарування,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Полтавського апеляційного суду перебуває вищевказана цивільна справа, розгляд якої призначено в приміщенні апеляційного суду з повідомленням учасників справи на 14:20 год. 28 квітня 2022 року.

06 квітня 2022 року на адресу апеляційного суду надійшло клопотання представника заявника ТОВ «СМ «СІТІ» адвоката Чорнухи Юлії Вікторівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції з Крюківським районним судом м. Кременчука Полтавської області (Полтавська область, м. Кременчук, вул. Троїцька, 37/49).

В обґрунтування клопотання зазначає, що не може безпосередньо бути присутньою у судовому засіданні у зв`язку із запровадженням в Україні воєнного стану та частими сигналами повітряної тривоги.

Відповідно до статті 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Враховуючи, що клопотання заявником про розгляд справи в режимі відеоконференції подано з дотриманням норм ст. 212 ЦПК України, а також наявну технічну можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції з Крюківським районним судом м. Кременчука Полтавської області, заявлене клопотання підлягає до задоволення.

Керуючись ст. ст. 212, 222, 381 ЦПК України, апеляційний суд, -

У Х В А Л И В :

Клопотання ОСОБА_5 про участь у судовому засіданні в режимі відео конференції, - задовольнити.

Доручити Крюківському районному суду м. Кременчука Полтавської області (39600, Полтавська область, місто Кременчук, вулиця Троїцька, 37/49) забезпечити проведення відеоконференції в приміщенні цього ж суду за участювідповідача ОСОБА_5 в судовому засіданні, яке відбудеться в режимі відеоконференції 28 квітня 2022 року о 14:20 год. в приміщенні Полтавського апеляційного суду, зал судових засідань №3.

Копію даної ухвали направити Крюківському районному суду м. Кременчука Полтавської областідля організації її виконання та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала набирає законної сили з дня її прийняття і оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий: Кривчун Т.О.

Судді: Дряниця Ю.В.

Чумак О.В.

СудПолтавський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення19.04.2022
Оприлюднено22.06.2022
Номер документу104026560
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —537/2129/18

Ухвала від 09.08.2022

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

ДЯДЕЧКО І. І.

Ухвала від 29.06.2022

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

ДЯДЕЧКО І. І.

Постанова від 27.04.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кривчун Т. О.

Ухвала від 19.04.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кривчун Т. О.

Ухвала від 03.03.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кривчун Т. О.

Ухвала від 27.02.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кривчун Т. О.

Рішення від 30.11.2021

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

ДЯДЕЧКО І. І.

Рішення від 30.11.2021

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

ДЯДЕЧКО І. І.

Постанова від 05.08.2021

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Ухвала від 04.08.2021

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Дядечко І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні