Ухвала
від 09.05.2022 по справі 702/760/21
МОНАСТИРИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 702/760/21

Провадження № 2/702/74/22

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

10.05.2022 м. Монастирище

Монастирищенський районний суд Черкаської області в складі:

головуючої судді Жежер Ю.М.,

за участю секретарясудового засідання Махомети І.С.,

представника позивача Кушніра С.В.,

позивач ОСОБА_1 ,представник позивача ОСОБА_2 ,представник відповідачаТОВ «ЛатАгроІнвест»Забродець С.В.та відповідач державний реєстратор прав на нерухоме майно виконавчого комітету Монастирищенської міської ради Василенко О.В. - не з`явилися,

розглянув увідкритомупідготовчому судовомузасіданні впорядкузагального позовного провадження взалісудовихзасідань м.Монастирище цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «ЛатАгроІнвест», державного реєстратора прав на нерухоме майно виконавчого комітету Монастирищенської міської ради Василенка Олександра Володимировича про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом повернення земельної ділянки з незаконного користування, скасування державної реєстрації додаткових угод та зобов`язання вчинити дії,

в с т а н о в и в :

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідачів про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом повернення земельної ділянки з незаконного користування, скасування державної реєстрації додаткових угод та зобов`язання вчинити дії.

В підготовчому засіданні представник позивача ОСОБА_3 заперечень проти закриття підготовчого засідання і призначення справи до судового розгляду по суті не висловив, вважає, що наявні усі необхідні докази для вирішення справи по суті, з`ясовано усі обставини необхідні для розгляду цієї справи.

В підготовче засідання позивач ОСОБА_1 та її представник ОСОБА_2 не з`явились. Про дату, час та місце проведення підготовчого засідання, повідомлені у встановленому законом порядку. Клопотання про відкладення підготовчого засідання на адресу суду не надходило.

В підготовче засідання представник відповідача ТОВ «ЛатАгроІнвест» Забродець С.В. не з`явився. Про дату, час та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлений у встановленому законом порядку. Надав заяву відповідно до якої просить підготовче судове засідання проводити у його відсутність.

В підготовчезасідання відповідач державнийреєстратор правна нерухомемайно виконавчогокомітету Монастирищенськоїміської радиВасиленко О.В.не з`явився. Про дату, час та місце проведення підготовчого засідання повідомлений у встановленому законом порядку. Клопотання про відкладення підготовчого засідання на адресу суду не надходило.

Судом виконані вимоги ст. 197 - 199 ЦПК України та проведені підготовчі дії необхідні для забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.189-200, 223, 247, 353ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у справі запозовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «ЛатАгроІнвест», державного реєстратораправ нанерухоме майновиконавчого комітетуМонастирищенської міськоїради ВасиленкаОлександра Володимировичапро усуненняперешкод укористуванні земельноюділянкою шляхомповернення земельноїділянки знезаконного користування,скасування державноїреєстрації додатковихугод тазобов`язання вчинитидії.

Призначити справу до судового розгляду по суті на14 год 00 хв 30.05.2022в приміщенні Монастирищенського районного суду Черкаської області з проведенням судового розгляду справи по суті суддею одноособово.

Оскарження ухвали окремо від рішення суду діючим законодавством не передбачено.

Суддя Ю.М.Жежер

СудМонастирищенський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення09.05.2022
Оприлюднено22.06.2022
Номер документу104237915
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —702/760/21

Рішення від 30.05.2022

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Жежер Ю. М.

Рішення від 29.05.2022

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Жежер Ю. М.

Ухвала від 29.05.2022

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Жежер Ю. М.

Ухвала від 25.05.2022

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Жежер Ю. М.

Ухвала від 09.05.2022

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Жежер Ю. М.

Ухвала від 04.05.2022

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Жежер Ю. М.

Ухвала від 18.01.2022

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Жежер Ю. М.

Ухвала від 14.12.2021

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Жежер Ю. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні