Ухвала
від 10.05.2022 по справі 348/869/15-ц
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 348/869/15-ц

Провадження № 22-ц/4808/51/22

Головуючий у 1 інстанції Грещук Р. П.

Суддя-доповідач Девляшевський

У Х В А Л А

11 травня 2022 року м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський апеляційний суд в складі колегії суддів:

головуючого Девляшевського В.А.

суддів: Томин О.О., Фединяка В.Д.,

секретаря Максимів Ю.В.,

з участю сторін та їх представників,

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів,

в с т а н о в и в:

У провадженні Івано-Франківського апеляційного суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до відділу державної виконавчої служби Надвірнянського районного управління юстиції (Надвірнянського РВ ДВС Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), Державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України, Товариства з обмеженою відповідальністю «Прикарпатсервіс», треті особи: ОСОБА_2 , ТзОВ «Кей-Колект», Надвірнянська районна державна нотаріальна контора про визнання недійсним прилюдних торгів з реалізації майна, протоколу прилюдних торгів та складеного на його підставі акту про реалізацію предмета іпотеки; визнання недійсним свідоцтва про придбання нерухомого майна; скасування запису про державну реєстрацію права власності, визнання права власності.

Рішенням Надвірнянського районного суду від 17 листопада 2021 року в задоволенні позову відмовлено.

Не погоджуючись із вказаним рішенням суду, ОСОБА_1 подала апеляційну скаргу. Крім того з метою проведення оціночно-будівельної експертизи просила витребувати у ТзОВ «Прикарпатсервіс» інвентаризаційну справу та (або) технічний паспорт на нежитлове приміщення загальною площею 2368,70 кв.м, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до вимог ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

З метою об`єктивності з`ясування дійсних обставин справи, виконання вимог цивільно-процесуального законодавства щодо повноти та всебічності дослідження доказів по справі, перевірки доводів апеляційної скарги та відповідності висновків суду обставинам справи, та для можливості проведення судової оціночно-будівельної експертизи, колегія суддів вважає за необхідне витребувати з Відділу №6 м. Надвірна ОКП «Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації» та з Обласногокомунального підприємства «Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації» інвентаризаційну справу та (або) технічний паспорт на нежитлове приміщення загальною площею 2368,70 кв.м, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до ч.ч. 7-9 ст. 84 ЦПК України особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Керуючись ст.ст. 84, 381ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Витребувати зОбласного комунальногопідприємства «Івано-Франківськеобласне бюротехнічної інвентаризації»(вул.Степана Бандери,77м.Івано-Франківськ,76000)та з Відділу №6 м.Надвірна обласного комунальногопідприємства «Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації» (майдан Шевченка, 19, м.Надвірна, Івано-Франківська область, 78400) інвентаризаційну справу та (або) технічний паспорт на нежитлове приміщення загальною площею 2368,70 кв.м, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 .

Названі документи слід безвідкладно направити Івано-Франківському апеляційному суду (вул. Грюнвальдська,11, м. Івано-Франківськ).

Роз`яснити, що відповідно до ст. 84 ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

У разі неможливості надання тих чи інших доказів слід повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з часу отримання ухвали.

Ухвала оскарженню у касаційному порядку окремо від рішення суду не підлягає.

Судді: В.А. Девляшевський

О.О. Томин

В.Д. Фединяк

Повний текст ухвали складено 11 травня 2022 року.

СудІвано-Франківський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення10.05.2022
Оприлюднено21.06.2022
Номер документу104262415
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —348/869/15-ц

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Ухвала від 21.06.2022

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Ухвала від 21.06.2022

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Ухвала від 10.05.2022

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Рішення від 10.02.2022

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Ухвала від 10.01.2022

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Ухвала від 30.12.2021

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні