Ухвала
від 15.05.2022 по справі 621/885/19
ЗМІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 621/885/19

Провадження № 2/621/209/22

Ухвала

Іменем України

16 травня 2022 року м. Зміїв

Суддя Зміївського районного суду Харківської області Вельможна І.В., розглянувши клопотанняпредставника відповідача адвокатаОмельченка ОлександраВолодимировичапро проведення судового засідання у режимі відеоконференції по цивільній справі за позовною заявою керівника Чугуївської окружної прокуратури Харківської області Прилуцького С., який діє в інтересах Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області до ОСОБА_1 про стягненнябезпідставно збережених коштів,

в с т а н о в и в:

Ухвалою Зміївського районного суду Харківської області від 08.04.20121 прийнято до провадження цивільну справу та призначено підготовче засідання.

Ухвалою Зміївського районного суду Харківської області від 11.08.2021 прийнято до провадження змінену позовну заяву керівника Чугуївської окружної прокуратури Харківської області Прилуцького С., який діє в інтересах Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області до ОСОБА_1 про стягненнябезпідставно збереженихкоштів.

06.05.2022 від представника відповідача адвоката Омельченка О.В. до суду надійшло клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через сервіс EasyCon.

Ознайомившись з матеріалами справи, суд дійшов наступного:

Відповідно до частин 1, 2, 5 статті 212 Цивільного процесуального кодексу України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Відповідно до частини 7 статті 11 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом.

З оглядуна викладене,враховуючи відсутністьможливості упредставника відповідачаадвоката ОмельченкаО.В.прибути до Зміївського районного суду Харківської області, а також приймаючи до уваги його бажання прийняти участь у судовому засіданні, вбачаю підстави для задоволення клопотання.

Керуючись статтями 189, 212, 222, 223, 247, 259-261 Цивільного процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в:

1. Клопотання представника відповідача адвокатаОмельченка ОлександраВолодимировичапро участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

2. Судове засідання, призначене на12:00годину 25травня 2022року та подальший розгляд цивільної справи за позовною заявою керівника Чугуївської окружної прокуратури Харківської області Прилуцького С., який діє в інтересах Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області до ОСОБА_1 про стягнення безпідставно збереженихкоштів проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів адвоката Омельченка Олександра Володимировича за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення "EasyCon".

3.Особою, яка буде приймати участь у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою інтернет сервісу "EasyCon" є представниквідповідача адвокат Омельченко Олександр Володимирович.

4. Попередити, що відповідно до частини 5статті 212 Цивільного процесуального кодексу Україниризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

5. Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку "EasyCon", за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

6. Копію ухвали надіслати представникупозивача адвокату Омельченку Олександру Володимировичу.

7. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудЗміївський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення15.05.2022
Оприлюднено25.06.2022
Номер документу104306447
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо припинення права оренди

Судовий реєстр по справі —621/885/19

Рішення від 22.06.2023

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Вельможна І. В.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Вельможна І. В.

Рішення від 04.04.2023

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Вельможна І. В.

Рішення від 04.04.2023

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Вельможна І. В.

Ухвала від 15.05.2022

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Вельможна І. В.

Ухвала від 26.10.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Вельможна І. В.

Ухвала від 11.08.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Вельможна І. В.

Ухвала від 08.04.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Вельможна І. В.

Постанова від 04.03.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Постанова від 04.03.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні