Ухвала
від 28.04.2022 по справі 297/856/22
БЕРЕГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 297/856/22

УХВАЛА

про витребування доказів

29 квітня 2022 року м. Берегово

Берегівський районний суд Закарпатської області в складі: головуючого Гецко Ю. Ю., при секретарі судового засідання Копинець О. П., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Мензак Ю. Ю. про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Управління освіти та культури Берегівської міської ради про визнання незаконним та скасування наказу, -

встановила:

В провадженні Берегівського районного суду Закарпатської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Управління освіти та культури Берегівської міської ради про визнання незаконним та скасування наказу.

Представником позивача ОСОБА_1 адвокатом Мензщак Ю. Ю. було подано заяву про витребування від Управління освіти та культури Берегівської міської ради доказів.

Представник позивача адвокат Мензак Ю. Ю. подав заяву про перенесення підготовчого судового засідання.

Суд, перевіривши клопотання, дійшов наступного висновку.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України, Учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинахдругійтатретійстатті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Частина 4 ст. 83 ЦПК України передбачає, що якщо доказ не може бути поданий у встановлений законом строк з об`єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу.

Враховуючи,що представникпозивача довівоб`єктивні причин, з яких доказ не може бути ним подано та, що він здійснив всі залежні від нього дії, спрямовані на отримання вказаного доказу.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 83, 84 ЦПК України, -

ухвалив:

Клопотання представника позивача адвоката Мензак Ю. Ю. про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Управління освіти та культури Берегівської міської ради про визнання незаконним та скасування наказу - задовольнити.

Витребувати від Управління освіти та культури Берегівської міської ради всі матеріали за результатами розгляду яких наказом № 364-к від 30.12.2021 року ОСОБА_1 було оголошено догану.

Ухвала остаточна і оскарженню не підлягає.

Суддя Юрій ГЕЦКО

СудБерегівський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення28.04.2022
Оприлюднено21.06.2022
Номер документу104367631
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —297/856/22

Рішення від 09.06.2022

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ГЕЦКО Ю. Ю.

Постанова від 30.11.2022

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Кондор Р. Ю.

Ухвала від 29.08.2022

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Кондор Р. Ю.

Ухвала від 29.07.2022

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Кондор Р. Ю.

Рішення від 16.06.2022

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ГЕЦКО Ю. Ю.

Ухвала від 28.04.2022

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ГЕЦКО Ю. Ю.

Ухвала від 23.03.2022

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ГЕЦКО Ю. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні