Ухвала
від 24.05.2022 по справі 754/3712/22
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Номер провадження 2-о/754/200/22

Справа № 754/3712/22

У Х В А Л А

про відкриття провадження

"25" травня 2022 р. Суддя Деснянського районного суду м. Києва Сенюта В.О., розглянувши матеріали справи за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Приватний нотаріус Бориспільського районного нотаріального округу Київської області Овчаренко Ірина Жанівна, Житлово - експлуатаційна ділянка № 313 Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва» про встановлення факту, що має юридичне значення,-

ВСТАНОВИВ:

Заявник ОСОБА_1 звернулася до Деснянського районного суду м. Києва із заявою про встановлення факту, що має юридичне значення.

Подана заява відповідає вимогам ст. ст. 293, 294, 310 -312 ЦПК України, Закону України «Про судовий збір» та підсудна Деснянському районному суду м. Києва.

Підстави для залишення заяви без руху, її повернення або відмови у відкритті провадження відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 185-187 ЦПК України, суддя, -, -

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Приватний нотаріус Бориспільського районного нотаріального округу Київської області Овчаренко Ірина Жанівна, Житлово - експлуатаційна ділянка № 313 Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва» про встановлення факту, що має юридичне значення.

Розглядати справу за правилами окремого провадження.

Призначити судове засіданні по даній справі на 27 липня 2022 року на 09 годин 10 хвилин. Засідання відбудеться в приміщенні Деснянського районного суду м. Києва (м. Київ, пр. Маяковського, 5В, зал. 36).

Витребувати від Приватного нотаріуса Бориспільського районного нотаріального округу Київської області Овчаренко Ірина Жанівна спадкову справу Овчарик Ольги Григорівни , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Витребувані докази надати суду у строк протягом п`яти днів з дня отримання даної ухвали, але не пізніше ніж до 27.07.2022 року.

Повідомити про судовий розгляд осіб, які беруть участь у справі.

Ухвалу про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, а також іншим особам, якщо від них витребовуються докази, в порядку, встановленому статтею 272 цього Кодексу.

Заінтересованій особі разом з копією ухвали про відкриття провадження у справі одночасно надіслати копії заяви та доданих до неї документів.

Встановити строк заінтересованій особі для надіслання (надання) до суду відзиву на заяву і всіх доказів, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти заяви, - протягом п`ятнадцяти днів з дня одержання копії цієї ухвали. Відзив має відповідати вимогам ст.178 ЦПК України.

Зобов`язати заінтересовану особу одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів заявнику.

У разі не подання заінтересованою особою відзиву, суд буде розглядати справу по наявних матеріалах, які містяться у справі.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://ds.ki.court.gov.ua

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.В.Сенюта

СудДеснянський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення24.05.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу104451415
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них:

Судовий реєстр по справі —754/3712/22

Рішення від 14.09.2022

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Сенюта В. О.

Ухвала від 29.07.2022

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Сенюта В. О.

Ухвала від 07.07.2022

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Сенюта В. О.

Ухвала від 24.05.2022

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Сенюта В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні