Ухвала
від 01.06.2022 по справі 511/2668/21
РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Роздільнянський районний суд Одеської області

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

Справа № 511/2668/21

Номер провадження: 2/511/128/22

"02" червня 2022 р. Роздільнянський районний суд Одеської області в складі:

головуючого судді - Гринчак С. І

секретаря судового засідання- Писаревської І.А.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Роздільна Одеської області цивільну справу за позовною заявою позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

встановив:

У грудні 2021 року ОСОБА_1 звернулася до суду з позовною заявою до Роздільнянської міської громади Роздільнянського району Одеської області, в якій просила визначити додатковий строк для прийняття спадщини після смерті ОСОБА_3 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвалою судді Роздільнянського районного суду Одеської області від 14.12 2021 року провадження по справі відкрито в порядку загального позовного провадження з призначенням підготовчого засідання по справі та в порядкуст.84ЦПК України витребувано у приватного нотаріуса Роздільнянського районного нотаріального округу Іванової А.Й. матеріали спадкової справи щодо майна після смерті ОСОБА_3 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 . (а.с.20)

В подальшому, 01.02.2022 року ОСОБА_1 подала уточнену позовну заяву до ОСОБА_2 , в якій просила визначити їй додатковий строк для прийняття спадщини за заповітом, що відкрилась після смерті ОСОБА_3 , який померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .( а.с.62-66)

Ухвалою Роздільнянського районного суду Одеської області від 01.02.2022 року, клопотання представника позивача -адвоката Чернеги В.М. про заміну неналежного відповідача задоволено. Замінено первісного відповідача Роздільнянську міську раду Одеської області, належним відповідачем ОСОБА_2 .

Позивач ОСОБА_1 та її представник - адвокат Чернега В.М. в підготовче судове засідання не з`явились, від представника позивача надійшла заяву про розгляд підготовчого судового засідання без участі позивача та його представника та не заперечував щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_4 у підготовче судове засідання не з`явився, будучи належним чином повідомленим про день, час та місце слухання справи, про причини своєї неявки суд не повідомив та не подав відзив на позовну заяву у встановлені судом строки.

На підставі ч.2 ст.247 ЦПК України підготовче судове засідання проводиться без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного запису в зв`язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи.

Суд, остаточно визначившись з предметом спору, характером спірних відносин, позовних вимог та складу учасників процесу, визначивши обставини справи, які підлягають встановленню та закінчивши зібрання відповідних доказів, визначивши порядок розгляду справи, вважає, що всі необхідні дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті виконані, а тому вважає за необхідне закрити підготовче провадження по справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.197-200, 247, 353 ЦПК України, суд, -

постановив:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 30 червня 2022 року о 09год.00хв. у відкритому судовому засіданні в приміщенні Роздільнянського районного суду Одеської області (вул. Європейська, 37-А, м. Роздільна, Одеська область)

Про дату, час та місце судового засідання повідомити сторони.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб - адресою сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України - http://rz.od.court.gov.ua/sud1524/gromadyanam/csz/

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: С. І. Гринчак

СудРоздільнянський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення01.06.2022
Оприлюднено21.06.2022
Номер документу104571214
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —511/2668/21

Рішення від 29.06.2022

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Гринчак С. І.

Ухвала від 01.06.2022

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Гринчак С. І.

Ухвала від 01.02.2022

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Гринчак С. І.

Ухвала від 14.12.2021

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Гринчак С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні