Ухвала
від 02.06.2022 по справі 465/1862/22
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/1862/22

2/465/2672/22

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

03.06.2022 року Франківський районний суд м. Львова в складі:

головуючої судді Мартьянової С.М.

за участю секретаря Турчак М.І.

провівши підготовчесудове засіданняу розглядіцивільної справиза позовноюзаявою ОСОБА_1 до Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького про визнання незаконними та скасування наказів про відсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідача про визнання незаконними та скасування наказів про відсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Суддею Франківськогорайонного судум.Львовавідкрито провадженняу справі03.05.2022 року та призначено підготовче судове засідання.

Позивач в підготовче засідання подав заяву, згідно якої просить призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача не заперечила щодо призначення справи по суті. Про що подала письмове обґрунтування.

У відповідності до положень ч. 2ст.247ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Розглянувши подану заяву, дослідивши матеріали судової справи, суд дійшов до наступного висновку.

Частиною третьою статті 189 Цивільного процесуального кодексу України передбачено, що підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

Відповідно до частин першої, другої статті 210 ЦПК України суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку. Суд розглядає справу по суті протягом тридцяти днів із дня початку розгляду справи по суті.

Відтак враховуючи подані заяви сторін, суд вважає за можливе завершити підготовче судове засідання у відсутності відповідача.

Відповідно до ч. 2ст. 200 ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає. В підготовчому судовому засіданні виконані вимоги, ч.2ст.197 ЦПК України. Згідно з п. 15 ч.2ст. 197 ЦПК Україниу підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2ст. 200 ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями197, 200, 258, 260, 261 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовчепровадження усправі запозовом ОСОБА_1 до Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького про визнання незаконними та скасування наказів про відсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 27.06.2022 року на 15:15 год. у приміщенні Франківського районного суду м. Львова (м.Львів, вул. Г.Чупринки, 69).

Про дату, час та місце проведення судового засідання у справі повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Мартьянова С.М.

Дата ухвалення рішення02.06.2022
Оприлюднено22.06.2022
Номер документу104606358
СудочинствоЦивільне
Сутьвідсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —465/1862/22

Ухвала від 15.05.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 28.03.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 02.06.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 02.05.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні