Ухвала
від 15.05.2023 по справі 465/1862/22
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Номер провадження2/465/133/23

Справа № 465/1862/22

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без розгляду

"15" травня 2023 р. Франківський районний суд м. Львова в складі:

головуючого судді Мартьянової С.М.

при секретарі судового засідання Сеньків А.Т.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Львові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького про визнання незаконними та скасування наказів про відсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Франківського районного суду м. Львова перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького про визнання незаконними та скасування наказів про відсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Ухвалою суду від 03.05.2022 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито загальне позовне провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького про визнання незаконними та скасування наказів про відсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Ухвалою Франківського районного суду м. Львова від 28.03.2023 року, тобто після відкриття провадження у справі, позовну заяву ОСОБА_1 до Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького про визнання незаконними та скасування наказів про відсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу залишено без руху.

Надано строк для усунення вказаних недоліків, протягом п`яти днів з дня отримання копії ухвали.

Роз`яснено позивачу, що у випадку невиконання ухвали у встановлений строк, позовна заява буде залишена без розгляду.

Вище вказану ухвалу суду позивач отримав 18.04.2023 року, що підтверджується його підписом на зворотному повідомленні про вручення поштового відправлення від 21.04.2023 року.

Отже, ухвала Франківського районного суду м. Львова від 28.03.2023 року позивачем не виконана, причини невиконання - не повідомлені.

Згідно з ч. 11 ст.187 ЦПК України суддя, встановивши, після відкриття провадження у справі, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175, 177цього Кодексу, постановляє ухвалу не пізніше наступного дня, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати п`яти днів з дня вручення позивачу ухвали.

Згідно з ч. 13ст.187ЦПК Україниякщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, позовна заява залишається без розгляду.

Відповідно до п. 8 ч. 1 ст.257 ЦПК Українисуд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо провадження у справі відкрито за заявою, поданою без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 ЦПК Україниі позивач не усунув цих недоліків у встановлений судом строк.

На підставі викладеного вище, суд приходить до висновку, що позов ОСОБА_1 до Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького про визнання незаконними та скасування наказів про відсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу слід залишити без розгляду у зв`язку з не усуненням позивачем недоліків встановлених після відкриття провадження у справі.

Особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Керуючись ч. 4 ст.175, ч. 4 ст.177, частинами 11-13 ст.187, п. 8 ч. 1 ст.257 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького про визнання незаконними та скасування наказів про відсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу - залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу, що після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, він має право звернутися до суду повторно.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її винесення до Львівського апеляційного суду.

Суддя Мартьянова С.М.

Дата ухвалення рішення15.05.2023
Оприлюднено17.05.2023
Номер документу110848031
СудочинствоЦивільне
Сутьвідсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —465/1862/22

Ухвала від 15.05.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 28.03.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 02.06.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 02.05.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні