Ухвала
від 06.06.2022 по справі 553/897/22
НОВОСАНЖАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Справа № 553/897/22

Провадження № 2/542/219/22

У Х В А Л А

ПРО ПРИЙНЯТТЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯВИ ДО РОЗГЛЯДУ ТА

ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

07 червня 2022 року смт Нові Санжари

Новосанжарський районний суд Полтавської області у складі судді Афанасьєвої Ю.О., розглянувши матеріали позовної заяви органу опіки та піклування виконавчого комітету Подільської районної у м.Полтаві ради в інтересах малолітньої дитини ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини,-

В С Т А Н О В И В:

До Новосанжарського районного суду Полтавської області з Ленінського районного суду м.Полтави для розгялду за підсудністю надійшла позовна заява органу опіки та піклування виконавчого комітету Подільської районної у м.Полтаві ради, місцезнаходження: вул.А.Кукоби, 39, м.Полтава, в інтересах малолітньої дитини ОСОБА_1 , до ОСОБА_2 , зареєстроване місце проживання якої: АДРЕСА_1 , про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини.

Позивач просить позбавити батьківських прав ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , відносно її малолітнього сина ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Стягнути аліменти з ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на утримання малолітнього ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , у розмірі ј частини заробітку, але не менше 50 відсотків прожиткового мінімуму доходів громадян для дитини відповідного віку на користь закладу, до якого буде влаштована дитина, майбутнього опікуна.

Згідно інформації органу реєстрації місця проживання, відповідач зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 .

Позовна заява відповідає вимогамст. 175 ЦПК України, позивачем додані її копії і копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позову або відмови у відкритті провадження у справі, які передбачені ст.ст.185-186 ЦПК України, немає.

Вважаю за необхідне прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження у справі.

Враховуючи вимоги ст. ст.274, 276, 277 ЦПК України, справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження і слід призначити дату, час і місце підготовчого судового засідання.

Керуючись ст.187 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Прийняти позовну заяву органу опіки та піклування виконавчого комітету Подільської районної у м.Полтаві ради в інтересах малолітньої дитини ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини до розгляду і відкрити провадження по цивільній справі №553/897/22.

Справу розглядати в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання по розгляду позовної заяви на 06.07.2022 року на 09:30 годину в приміщенні Новосанжарського районного суду Полтавської області який знаходиться за адресою: смт Нові Санжари, площа Перемоги, 11, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали надіслати позивачу.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів, надіслати відповідачу.

Відповідач має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення даної ухвали подати суду відзив на позовну заяву і разом з відзивом всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідач має право в цей же строк надіслати позивачу, за наявності - іншим відповідачам, третім особам копії відзиву та доданих до нього документів.

Відповідно до ч.4, 5 ст.178 ЦПК України копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Для подання позивачем відповіді на відзив та подання відповідачем заперечень на відповідь позивача встановити строк п`ять днів з дня отримання відповідної заяви по суті справи.

Повідомити учасниківсправи,що інформаціющодо справи,що розглядається,вони можутьотримати наофіційному веб-порталісудової владиУкраїни вмережі Інтернетза веб-адресою: https://court.gov.ua/sud1621/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Новосанжарського районного суду

Полтавської області Ю.О. Афанасьєва

СудНовосанжарський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення06.06.2022
Оприлюднено22.06.2022
Номер документу104668662
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —553/897/22

Рішення від 04.05.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Парахіна Є. В.

Рішення від 04.05.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Парахіна Є. В.

Ухвала від 06.03.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Парахіна Є. В.

Ухвала від 22.11.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Парахіна Є. В.

Постанова від 03.11.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 20.09.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 11.09.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 06.06.2022

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Афанасьєва Ю. О.

Ухвала від 09.05.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Парахіна Є. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні