Ухвала
від 15.06.2022 по справі 511/1108/22
РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Роздільнянський районний суд Одеської області

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

Справа № 511/1108/22

Номер провадження: 2/511/358/22

"16" червня 2022 р. суддя Роздільнянського районного суду Одеської області Теренчук Ж. В., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом:

позивача: ОСОБА_1 , АДРЕСА_1 ,

до

відповідача: Товариства зобмеженою відповідальністю«Трейднатс» , розташованого за адерсою м.Роздільна Одеської області, вул.Європейська, 13

про зобов`язання видати трудову книжку, внесення змін до трудової книжки щодо дати звільнення, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди,

ВСТАНОВИВ:

У червні2022року ОСОБА_1 звернувся досуду звищезазначеним позовом, якимпросить судпоновити йогопорушені трудовіправа підчас звільненняйого зроботи зпосади трактористаТОВ «Трейднатс» тазобов`язати відповідача ТОВ «Трейднатс» видати йому оригінал його трудової книжки після звільнення з роботи, внести зміни до трудової книжки щодо дати звільнення його з роботи, вважаючи таким днем день фактичної видачі оригіналу трудової книжки, а також стягнути середній заробіток за час вимушеного прогулу і стягнути в рахунок відшкодування моральної шкоди 5000 грн.

На підставі витягу автоматизованої системи документообігу Роздільнянського районного суду Одеської області для розгляду справипризначено головуючого суддю Теренчук Ж.В.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження не має, дана справа віднесена до юрисдикції Роздільнянського районного суду Одеської області.

Відповідно до вимог ст.19, 274 ЦПК України справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19, 187, 260, 261, 274, 279 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ:

1. Прийняти позов до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства зобмеженою відповідальністю«Трейднатс» про зобов`язання видати трудову книжку, внесення змін до трудової книжки щодо дати звільнення, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди,.

Розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

2. Призначити судове засідання в приміщенні Роздільнянського районного суду Одеської області (вул. Європейська, 37-А, м. Роздільна, Одеська область) на 13 .07.2022 року о 12 год. 30 хв.

3. В п`ятнадцяти денний строк з дня отримання ухвали суду про відкриття провадження відповідач має право подати :

1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

2) позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів.

4.В п`ятиденнийстрок з дня отримання відзиву на позов позивач має право подати суду - відповідь на відзив у порядку, передбаченому ст.ст.179, 278 ЦПК України.

5 В п`ятнадцяти деннийстрок з дня отримання ухвали суду про відкриття провадження треті особи, які не заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, мають право подати письмові пояснення щодо позову .

7. Роз`яснити учасникам провадження що :

- подання заяв по суті справи є правом учасників справи (ст.174 ЦПК України).

- письмові докази подаються до суду в оригіналі або в належним чином засвідченій копії (ст.95 ЦПК України). В разі подання копії документу вона повинна бути засвідчена відповідно до вимог чинного законодавства України (Закону України "Про нотаріат", Закону України"Проадвокатуру" або учасником справи.

7. Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб - адресою сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України - http://rz.od.court.gov.ua/sud1524/gromadyanam/csz/.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:Ж. В. Теренчук

Дата ухвалення рішення15.06.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу104797531
СудочинствоЦивільне
Сутьзобов`язання видати трудову книжку, внесення змін до трудової книжки щодо дати звільнення, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —511/1108/22

Рішення від 02.05.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Теренчук Ж. В.

Рішення від 02.05.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Теренчук Ж. В.

Ухвала від 13.04.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Теренчук Ж. В.

Ухвала від 15.06.2022

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Теренчук Ж. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні