Ухвала
від 19.06.2022 по справі 569/17652/20
РІВНЕНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

20 червня 2022 року

м. Рівне

Справа № 569/17652/20

Провадження № 22-ц/4815/457/22

Рівненський апеляційний суд в складі суддів:

головуючого судді Шимківа С.С.,

суддів : Ковальчук Н.М.,

Хилевича С.В.,

розглянувши клопотання представника товариства з обмеженою відповідальністю "Міжнародна Комерційна радіокомпанія" (ICTV) - адвоката Січкаренко Анни Олександрівни та представника ОСОБА_1 - адвоката Воронюк Катерини Юріївни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління національної поліції в Рівненській області, товариства з обмеженою відповідальністю "Міжнародна Комерційна радіокомпанія" (ICTV) про захист честі, гідності та відшкодування моральної шкоди, -

в с т а н о в и в :

На розгляді в Рівненському апеляційному суді перебуває апеляційна скарга представника ОСОБА_1 - адвоката Воронюк Катерини Юріївни на рішення Рівненського міського суду Рівненської області від 18 листопада 2021 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління національної поліції в Рівненській області, товариства з обмеженою відповідальністю "Міжнародна Комерційна радіокомпанія" (ICTV) про захист честі, гідності та відшкодування моральної шкоди.

15 червня 2022 року на адресу Рівненського апеляційного суду надійшло клопотання представника товариства з обмеженою відповідальністю "Міжнародна Комерційна радіокомпанія" (ICTV) - адвоката Січкаренко Анни Олександрівни про проведення засідання у режимі відеоконференції поза межами суду.

17 червня 2022 року на адресу Рівненського апеляційного суду надійшло клопотання представника ОСОБА_1 - адвоката Воронюк Катерини Юріївни про проведення засідання у режимі відеоконференції поза межами суду.

Згідно статті 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Зважаючи на технічну можливість забезпечити проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EasyCon (https://vkz.court.gov.ua), колегія суддів вважає за необхідне задовольнити обидва клопотання.

На підставі наведеного, керуючись статтею 212 ЦПК України, апеляційний суд, -

у х в а л и в :

Клопотання представника товариства з обмеженою відповідальністю "Міжнародна Комерційна радіокомпанія" (ICTV) - адвоката Січкаренко Анни Олександрівни та представника ОСОБА_1 - адвоката Воронюк Катерини Юріївни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами суду задовольнити.

Провести судове засідання, призначене на 21 червня 2022 року в 12 год. 00 хв., в режимі відеоконференції за допомогою програмного забезпечення "EasyCon" за участю представника товариства з обмеженою відповідальністю "Міжнародна Комерційна радіокомпанія" (ICTV) - адвоката Січкаренко Анни Олександрівни та представника ОСОБА_1 - адвоката Воронюк Катерини Юріївни.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя Шимків С. С.

Судді: Ковальчук Н.М.

Хилевич С.В.

Дата ухвалення рішення19.06.2022
Оприлюднено24.06.2022
Номер документу104832379
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист честі, гідності та відшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —569/17652/20

Постанова від 23.03.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Воробйова Ірина Анатоліївна

Ухвала від 04.10.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Бурлаков Сергій Юрійович

Ухвала від 12.09.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Бурлаков Сергій Юрійович

Рішення від 20.06.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Шимків С. С.

Постанова від 20.06.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Шимків С. С.

Ухвала від 19.06.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Шимків С. С.

Ухвала від 25.05.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Шимків С. С.

Ухвала від 01.02.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Шимків С. С.

Ухвала від 17.01.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Шимків С. С.

Рішення від 18.11.2021

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні