Ухвала
від 19.06.2022 по справі 569/19067/19
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/19067/19

У Х В А Л А

про витребування доказів

"20" червня 2022 р. м. Рівне

Рівненський міський суд Рівненської області в складі:

головуючого суддіКучиної Н.Г.,

про секретарі судового засідання Добровчан К.Ю.,

з участю:

представника позивача ОСОБА_1 ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Рівне клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Щербяк Ю.В. про витребування доказів по цивільній справі №569/19067/19 за позовом ОСОБА_1 до Концерну "Східно-Європейський будівельний Альянс", Публічного Акціонерного Товариства «Акціонерний Комерційний Банк «Київ», Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про визнання права власності на нерухоме майно, визнання іпотеки такою, що припинена та за позовом ОСОБА_3 доКонцерну "Східно-Європейськийбудівельний Альянс",фонду гарантуваннявкладів фізичнихосіб наліквідацію ПублічногоАкціонерного Товариства«Акціонерний КомерційнийБанк «Київ»про зобов`язаннявчинити певнідії,визнання іпотекитакою,що припинена,скасування заборонина відчуженнята вилученнязапису, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Рівненського міського суду перебуває цивільна справа №569/19067/19 за позовом ОСОБА_1 до Концерну "Східно-Європейський будівельний Альянс", Публічного Акціонерного Товариства «Акціонерний Комерційний Банк «Київ», Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про визнання права власності на нерухоме майно, визнання іпотеки такою, що припинена та за позовом ОСОБА_3 доКонцерну "Східно-Європейськийбудівельний Альянс",фонду гарантуваннявкладів фізичнихосіб наліквідацію ПублічногоАкціонерного Товариства«Акціонерний КомерційнийБанк «Київ»про зобов`язаннявчинити певнідії,визнання іпотекитакою,що припинена,скасування заборонина відчуженнята вилученнязапису.

Представник позивача ОСОБА_1 адвокат Щербяк Ю.В. подала до суду клопотання про витребування доказів. В судовому засіданні подане клопотання підтримала та просила задоволити.

Суд, дослідивши клопотання, матеріали справи, прийшов до висновку, що клопотання про витребування доказів підлягає до задоволення, виходячи з такого.

Відповідно до ч. 1 та ч. 3 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третійстатті 83 цього Кодексу. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Для повноти, всебічності та об`єктивності розгляду справи, суд вважає за доцільне задоволити клопотання позивача про витребування доказів.

Керуючись ст.ст.5,12,84,260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Щербяк Ю.В. про витребування доказів по цивільній справі №569/19067/19 за позовом ОСОБА_1 до Концерну "Східно-Європейський будівельний Альянс", Публічного Акціонерного Товариства «Акціонерний Комерційний Банк «Київ», Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про визнання права власності на нерухоме майно, визнання іпотеки такою, що припинена та за позовом ОСОБА_3 доКонцерну "Східно-Європейськийбудівельний Альянс",фонду гарантуваннявкладів фізичнихосіб наліквідацію ПублічногоАкціонерного Товариства«Акціонерний КомерційнийБанк «Київ»про зобов`язаннявчинити певнідії,визнання іпотекитакою,що припинена,скасування заборонина відчуженнята вилученнязапису -задоволити.

Витребувати у Рівненської обласної державної адміністрації інформацію:

1. Копію листа директора ТОВ «Перша Українська Індустріально-Інвестиційна Компанія» Нікітенка В.П. вих.. №05/2011 від 18 березня 2011 року та інші листи Замовника будівництва, які містять списки осіб (інвесторів), які придбали житлову площу у житловому будинку на розі АДРЕСА_1 (після присвоєння адреси - АДРЕСА_2 ) поза ФФБ та/або шляхом участі у ФФБ?

2. Копію акта приймання-передачі документації щодо будівництва житлового будинку, який знаходиться за адресою: АДРЕСА_2 від 01 червня 2012 року та акта приймання-передачі документації Замовника будівництва, які містять списки осіб (інвесторів), які придбали житлову площу у житловому будинку на розі вул. Соборної та АДРЕСА_1 (після присвоєння адреси - АДРЕСА_2 ) поза ФФБ та/або шляхом участі у ФФБ?

3.Чи відомо Рівненській ОДА скільки разів та на підставі яких документів відбувалася зміна Замовника будівництва за Договором №1-РнБ про організацію будівництва житлового будинку на розі АДРЕСА_1 від 13 липня 2006 року? Найменування нових Замовників? Хто є кінцевим Замовником будівництва за даним договором? Прошу надати копії вищезазначених документів..

4.Чи передавалися від старого Замовника до нового Замовника списки осіб (інвесторів), які придбали площу (квартиру) у житловому будинку на розі вул. Соборної та АДРЕСА_1 (після присвоєння адреси - АДРЕСА_2 ) поза ФФБ? Прошу надати копії вищезазначених списків (листів).

5.Чи міститься інформація про ОСОБА_3 як особу (інвестора), яка придбала площу (квартиру) у житловому будинку на розі АДРЕСА_1 (після присвоєння адреси - АДРЕСА_2 ) поза ФФБ та/або шляхом участі у ФФБ?

Витребувані матеріали направити до Рівненського міського суду (м. Рівне, вул. Шкільна, 1) в строк до27 липня 2022 року.

Ухвалу,для виконаннянаправити Рівненській обласній державній адміністрації (м. Рівне, Майдан Просвіти, 1).

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі із причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Ухвала остаточна.

Суддя Рівненського міського суду Н.Г. Кучина

Дата ухвалення рішення19.06.2022
Оприлюднено25.06.2022
Номер документу104858915
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000)

Судовий реєстр по справі —569/19067/19

Рішення від 06.07.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Рішення від 06.07.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Ухвала від 22.03.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Ухвала від 19.06.2022

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Ухвала від 19.06.2022

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Ухвала від 19.06.2022

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Ухвала від 19.06.2022

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Ухвала від 28.04.2022

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Ухвала від 02.06.2021

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Ухвала від 13.05.2021

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні