Ухвала
від 20.06.2022 по справі 401/2370/19
КРОПИВНИЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

21 червня 2022 року м. Кропивницький

справа № 401/2370/19

провадження № 22-ц/4809/437/22

Кропивницький апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати у цивільних справах:

Мурашка С.І. (головуючий, суддя-доповідач), Голованя А. М., Карпенка О. Л.,

розглянувши клопотання адвоката Решетова Віктора Вікторовича, який представляє інтереси ОСОБА_1, про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі за апеляційною скаргою адвоката Решетова Віктора Вікторовича, який представляє інтереси ОСОБА_1, на рішення Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 30 листопада 2021 року та додаткове рішення Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 17 грудня 2021 року у складі судді Андріянової С. М. і

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Кропивницького апеляційного суду знаходиться цивільна справа за апеляційною скаргою адвоката Решетова Віктора Вікторовича, який представляє інтереси ОСОБА_1, на рішення Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 30 листопада 2021 року та додаткове рішення Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 17 грудня 2021 року.

Розгляд справи призначено на 23 червня 2022 року на 11 годину 00 хвилин.

20 червня 2022 року від адвоката Решетова Віктора Вікторовича, який представляє інтереси ОСОБА_1, надійшло клопотання про проведення судового засідання 23 червня 2022 року в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Розглянувши клопотання, суд вважає, що воно підлягає задоволенню, з огляду на таке.

Відповідно до частин 1-5 статті 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язкова.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» або Державною судовою адміністрацією України.

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Зважаючи на технічну можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EasyCon, з метою дотримання принципу розумності строків розгляду справи, суд, вважає за можливе провести судове засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EasyCon представником позивача - адвокатом Решетовим Віктором Вікторовичем, який зареєстрований у системі EasyCon за наступними реквізитами: електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , тел. НОМЕР_1 .

Керуючись ст. 212 ЦПК України, апеляційний суд,

У Х В А Л И В:

Клопотання адвоката Решетова Віктора Вікторовича, який представляє інтереси ОСОБА_1, про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду - задовольнити.

Розгляд апеляційної скарги адвоката Решетова Віктора Вікторовича, який представляє інтереси ОСОБА_1, на рішення Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 30 листопада 2021 року та додаткове рішення Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 17 грудня 2021 року, провести 23 червня 2022 року на 11 год. 00 хв. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EasyCon представником позивача - адвокатом Решетовим Віктором Вікторовичем, який зареєстрований у системі EasyCon за наступними реквізитами: електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , тел. НОМЕР_1 .

Попередити учасників справи, що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя С. І. Мурашко

Судді А. М. Головань

О. Л. Карпенко

Дата ухвалення рішення20.06.2022
Оприлюднено23.06.2022

Судовий реєстр по справі —401/2370/19

Постанова від 22.06.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Постанова від 22.06.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 20.06.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 15.05.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 30.03.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 22.03.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 17.02.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 10.02.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 26.01.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 19.01.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні