Ухвала
від 21.06.2022 по справі 320/14243/20
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про призначення судового засідання

22 червня 2022 року Київ №320/14243/20

Суддя Київського окружного адміністративного суду Басай О.В., розглянувши заяву ОСОБА_1 про заміну сторони виконавчого провадження, яка подана в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Великопріцьківської сільської ради Кагарлицького району Київської області про визнання протиправним та скасування рішення,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернувся до Київського окружного адміністративного суду з заявою, в якій просить суд замінити сторону виконавчого провадження, а саме боржника у виконавчому листі №320/14243/20 з Великопріцьківської сільської ради Кагарлицького району Київської області на правонаступника - Ржищівську міську раду Київської області.

Відповідно до частин першої та другої статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Беручи до уваги зазначене, суд дійшов висновку про необхідність призначення до розгляду в судовому засіданні заяву ОСОБА_1 про заміну сторони виконавчого провадження.

З огляду на те, що частиною другою статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України передбачені скорочені строки розгляду даної заяви, суд вважає, що необхідно здійснити судовий виклик учасників справи шляхом надсилання тексту повістки факсимільним повідомленням (факсом, телефаксом), телефонограмою, електронною поштою.

Частиною четвертою статті 77 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що суд може пропонувати сторонам надати докази та збирати докази з власної ініціативи, крім випадків, визначених цим Кодексом.

Згідно з частиною третьою статті 80 Кодексу адміністративного судочинства України, про витребування доказів за власною ініціативою або за клопотанням учасника справи, або про відмову у витребуванні доказів суд постановляє ухвалу.

З огляду на наявні матеріали справи та заяви ОСОБА_1 про заміну сторони виконавчого провадження, для об`єктивного, повного і всебічного розгляду заяви про заміну сторони виконавчого провадження, суд дійшов висновку про необхідність витребування додаткових доказів з власної ініціативи.

Керуючись статтями 80, 243, 248, 256, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

у х в а л и в:

Призначити судове засідання щодо розгляду заяви ОСОБА_1 про заміну сторони виконавчого провадження, яка подана в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Великопріцьківської сільської ради Кагарлицького району Київської області про визнання протиправним та скасування рішення на 28 червня 2022 року о 14 год.

Судове засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 1-й під`їзд, 6-й поверх).

Витребувати від Ржищівської міської ради Київської області (місцезнаходження: Київська обл., м. Ржищів, вул. Соборна, буд. 22, E-mail адреса: vіkonkom@ukr.net):

- належним чином засвідчену копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань щодо Великопріцьківської сільської ради Кагарлицького району Київської області;

- належним чином засвідчену копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань щодо Ржищівської міської ради Київської області;

- належним чином засвідчені копії доказів, які свідчать про те, що Ржищівська міська рада Київської області є правонаступником Великопріцьківської сільської ради Кагарлицького району Київської області.

Викликати для участі у судовому засіданні учасників справи (їх представників), а також Ржищівську міську раду Київської області.

Копію ухвали суду надіслати (надати) учасникам справи (їх представникам).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню.

Суддя Басай О.В.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.06.2022
Оприлюднено25.06.2022
Номер документу104874585
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу регулюванню містобудівної діяльності та землекористування, зокрема у сфері землеустрою; державної експертизи землевпорядної документації; регулювання земельних відносин, з них

Судовий реєстр по справі —320/14243/20

Ухвала від 24.08.2022

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Басай О.В.

Ухвала від 21.06.2022

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Басай О.В.

Ухвала від 17.01.2022

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Басай О.В.

Рішення від 21.05.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Басай О.В.

Ухвала від 04.01.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Басай О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні