Ухвала
від 22.06.2022 по справі 192/1624/21
СОЛОНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 192/1624/21

Провадження № 2/192/68/22

Ухвала

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

23 червня 2022 року Солонянський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Стрельникова О.О.

за участю: секретаря судового засідання Петровської О.Д.,

представника відповідача адвоката Коваленка В.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в смт Солоне, Солонянського району, Дніпропетровської області в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «МЕРКУРІЙ МИРОПІЛЬ»</a>, треті особи - ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про розірвання договору оренди земельної ділянки,

В С Т А Н О В И В:

В підготовче засідання позивач не з`явився, повідомлений про час та місце підготовчого засідання належним чином, причини неявки суду не повідомив, надав суду заяву про розгляд справи за його відсутності (а.с. 108), також заявив клопотання про витребування з Виконавчого комітету Солонянської селищної ради копії договору оренди земельної ділянки укладений 25 січня 2019 року між ОСОБА_1 та ТОВ «МЕРКУРІЙ МИРОПІЛЬ», зареєстрований 11 квітня 2019 року, стосовно земельної ділянки за кадастровим номером 1225083000:01:006:0008, з метою доведення обставин викладених в позові.

Представник відповідача вважав, що можливо призначити справу до судового розгляду по суті, проти витребування доказів не заперечував.

Треті особи в підготовче засідання не з`явились, повідомлені про час та місце підготовчого засідання належним чином, причини неявки суду не повідомили.

Суд вислухавши представника відповідача, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, у зв`язку з таким.

До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Клопотання позивача про витребування доказів є слушним і таким, що підлягає задоволенню.

Також суд вважає, що слід встановити такий порядок та обсяг дослідження доказів, дослідити письмові доказі по справі в тому обсягу і порядку в якому вони наявні в матеріалах справи.

На підставі викладеного, керуючись п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «МЕРКУРІЙ МИРОПІЛЬ»</a>, треті особи - ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про розірвання договору оренди земельної ділянки та призначити справу до розгляду по суті на 10 год. 00 хв. 18 липня 2022 року.

Клопотання позивача про витребування доказів задовольнити.

Витребувати з Виконавчого комітету Солонянської селищної ради копії договору оренди земельної ділянки укладений 25 січня 2019 року між ОСОБА_1 та Товариством з обмеженою відповідальністю «МЕРКУРІЙ МИРОПІЛЬ», зареєстрований 11 квітня 2019 року, стосовно земельної ділянки за кадастровим номером 1225083000:01:006:0008.

Докази, що витребувані судом надати суду в строк до 15 липня 2022 року.

Роз`яснити Виконавчому комітету Солонянської селищної ради, що особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази. У разі неподання учасником справи з неповажних причин або без повідомлення причин доказів, витребуваних судом, суд залежно від того, яка особа ухиляється від їх подання, а також яке значення мають ці докази, може визнати обставину, для з`ясування якої витребовувався доказ, або відмовити у його визнанні, або може здійснити розгляд справи за наявними в ній доказами, або, у разі неподання таких доказів позивачем, - також залишити позовну заяву без розгляду.

Встановити порядок та обсяг дослідження доказів: дослідження письмових доказів в тому обсягу і порядку в якому вони наявні в матеріалах справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення і оскарженню не підлягає.

Головуючий: суддя Стрельников О.О.

СудСолонянський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення22.06.2022
Оприлюднено25.06.2022
Номер документу104893684
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів оренди

Судовий реєстр по справі —192/1624/21

Рішення від 18.07.2022

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

Рішення від 17.07.2022

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

Ухвала від 22.06.2022

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

Ухвала від 02.05.2022

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

Ухвала від 30.03.2022

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

Ухвала від 13.12.2021

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

Ухвала від 11.11.2021

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні