Ухвала
від 05.07.2022 по справі 160/15308/21
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

06 липня 2022 року Справа 160/15308/21

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Жукова Є.О., розглянувши заяву Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області про відстрочення виконання судового рішення у справі №160/15308/21 за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області до Комунального закладу «Новопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Снігуронька» загального розвитку» Новопільської сільської ради (Новопільський ЗДО «Снігуронька») про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації об`єкта, а саме: будівлі за адресою: Дніпропетровська обл., Криворізький район, Новопільська ТГ, село Новопілля, вул. Полтавського, будинок 7 Комунального закладу «Новопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Снігуронька» загального розвитку «Новопільської сільської ради» (Новопільський ЗДО «Снігуронька») (код ЄДРПОУ 34752489) до повного усунення порушень, -

ВСТАНОВИВ:

02 вересня 2021 року до Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області до Комунального закладу «Новопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Снігуронька» загального розвитку «Новопільської сільської ради» (Новопільський ЗДО «Снігуронька»), в якій позивач просить суд застосувати заходи реагування у вигляді повного зупинення експлуатації (роботи) об`єктів, а саме: зупинення експлуатації об`єкта, а саме: будівлі за адресою: Дніпропетровська обл., Криворізький район, Новопільська ТГ, село Новопілля, вул. Полтавського, будинок 7 Комунального закладу «Новопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Снігуронька» загального розвитку «Новопільської сільської ради» (Новопільський ЗДО «Снігуронька») (код ЄДРПОУ 34752489) до повного усунення порушень; зобов`язати зупинити експлуатацію об`єкту, а саме: будівлі за адресою: Дніпропетровська обл., Криворізький район, Новопільська ТГ, село Новопілля, вул. Полтавського, будинок 7 Комунального закладу «Новопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Снігуронька» загального розвитку «Новопільської сільської ради» (Новопільський ЗДО «Снігуронька») (код ЄДРПОУ 34752489) загального розвитку «Новопільської сільської ради» до повного усунення порушень.

Рішенням Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 21.10.2021 р. у справі №160/15308/21 позовну заяву Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області до Комунального закладу «Новопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Снігуронька» загального розвитку «Новопільської сільської ради» (Новопільський ЗДО «Снігуронька») про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації об`єкта, а саме: будівлі за адресою: Дніпропетровська обл., Криворізький район, Новопільська ТГ, село Новопілля, вул. Полтавського, будинок 7 Комунального закладу «Новопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Снігуронька» загального розвитку «Новопільської сільської ради» (Новопільський ЗДО «Снігуронька») (код ЄДРПОУ 34752489) до повного усунення порушень задоволено.

Зобов`язано Комунальний заклад «Новопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Снігуронька» загального розвитку «Новопільської сільської ради» (Новопільський ЗДО «Снігуронька») зупинити експлуатацію об`єктів, а саме: будівлю за адресою: Дніпропетровська обл., Криворізький район, Новопільська ТГ, село Новопілля, вул. Полтавського, будинок 7 Комунального закладу «Новопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Снігуронька» загального розвитку «Новопільської сільської ради» (Новопільський ЗДО «Снігуронька») (код ЄДРПОУ 34752489) до повного усунення виявлених порушень.

Стягнуто судові витрати за рахунок бюджетних асигнувань Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області з оплати судового збору у розмірі 2 270,00 грн. (дві тисячі двісті сімдесят грн., 00 коп.).

Відповідно до ч.1 ст.378 КАС України, суд, за заявою сторони суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, може відстрочити або розстрочити виконання рішення, а за заявою стягувача чи виконавця (у випадках, встановлених законом), - встановити чи змінити спосіб або порядок його виконання. Питання про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення може бути розглянуто також за ініціативою суду.

З метою збереження життя та здоров`я людей, з урахуванням положень постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11.03.2020 р., враховуючи норми Указу Президента України №341/2022 від 17.05.2022 р. Про продовження строку дії воєнного стану в Україні, суд приходить до висновку, що дана заява підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 248, 378 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Призначити заяву Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області про відстрочення виконання судового рішення у справі №160/15308/21 за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області до Комунального закладу «Новопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Снігуронька» загального розвитку» Новопільської сільської ради (Новопільський ЗДО «Снігуронька») про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації об`єкта, а саме: будівлі за адресою: Дніпропетровська обл., Криворізький район, Новопільська ТГ, село Новопілля, вул. Полтавського, будинок 7 Комунального закладу «Новопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Снігуронька» загального розвитку «Новопільської сільської ради» (Новопільський ЗДО «Снігуронька») (код ЄДРПОУ 34752489) до повного усунення порушень, до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без виклику (повідомлення) учасників справи на 13 липня 2022 року.

Здійснювати розгляд заяви одноособово суддею Жуковою Є.О., у порядку письмового провадження.

Надіслати заявнику та сторонам копію цієї ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Є.О. Жукова

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.07.2022
Оприлюднено07.07.2022
Номер документу105104172
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо цивільного захисту

Судовий реєстр по справі —160/15308/21

Ухвала від 21.11.2022

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Іванов С.М.

Ухвала від 21.09.2022

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Іванов С.М.

Ухвала від 12.07.2022

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Жукова Євгенія Олексіївна

Ухвала від 05.07.2022

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Жукова Євгенія Олексіївна

Рішення від 21.10.2021

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Жукова Євгенія Олексіївна

Ухвала від 20.09.2021

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Жукова Євгенія Олексіївна

Ухвала від 20.09.2021

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Жукова Євгенія Олексіївна

Ухвала від 03.09.2021

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Жукова Євгенія Олексіївна

Ухвала від 03.09.2021

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Жукова Євгенія Олексіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні