Ухвала
від 05.07.2022 по справі 687/32/22
ЧЕМЕРОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

№ справи687/32/22

№2/687/51/2022

УХВАЛА

06 липня 2022 року Чемеровецький районний суд

Хмельницької області в складі:

головуючого - судді Борсука В.О.,

з участю секретаря - Цугель Т.В.,

з участю прокурора - Фурман І.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду смт. Чемерівці цивільну справу за позовом керівника Кам`янець-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних відносинах: Чемеровецької селищної ради Хмельницької області до відповідачів: Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрохолдинг 2012», треті особи на стороні позивача, які не заявляють самостійних вимог: Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області, Державне підприємство «Ярмолинецьке лісове господарство» про визнання недійсним наказу, зобов`язання повернути земельну ділянку, скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку,

В С Т А Н О В И В :

В січні 2022 року керівник Кам`янець-Подільської окружної прокуратури звернувся в суд з позовом в інтересахдержави вособі органу,уповноваженого державоюздійснювати відповідніфункції успірних відносинах:Чемеровецької селищноїради Хмельницькоїобласті до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрохолдинг 2012», треті особи на стороні позивача, які не заявляють самостійних вимог: Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області, Державне підприємство «Ярмолинецьке лісове господарство» про визнання недійсним наказу, зобов`язання повернути земельну ділянку, скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку.

В підготовче засідання прокурор з`явилася, позовні вимоги підтримала та просить призначити справу до судового розгляду.

Представник Чемеровецької селищної ради в підготовче засідання не з`явився, однак про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином.

Відповідачі в підготовче засідання не з`явилися, однак про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Представники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, Державного підприємства «Ярмолинецьке лісове господарство» в підготовче засідання не з`явилися, однак про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

У справі проведено підготовче засідання за правилами, встановленими ст.ст.189, 197, 198 ЦПК України, зокрема встановлено:

1)відсутність підстав для відводів;

2)остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу;

3)визначено порядок розгляду справи;

4)визначено обставини справи, які підлягають встановленню та обсяг доказів, наданих позивачем;

5)з`ясовано розмір судових витрат в межах судового збору;

6)вирішено питання про одноособовий розгляд справи.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст.34 ЦПК України, відсутні.

Суд ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно.

Керуючись п.15 ч.1 ст.197, ст.198, 199, ст.200 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом керівника Кам`янець-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних відносинах: Чемеровецької селищної ради Хмельницької області до відповідачів: Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрохолдинг 2012», треті особи на стороні позивача, які не заявляють самостійних вимог: Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області, Державне підприємство «Ярмолинецьке лісове господарство» про визнання недійсним наказу, зобов`язання повернути земельну ділянку, скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку.

Призначити справу до судового розгляду по суті в судовому засіданні на 04.08.2022р.о 13год.00хв. у приміщенні Чемеровецького районного суду Хмельницької області із викликом учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Борсук В.О.

СудЧемеровецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення05.07.2022
Оприлюднено11.07.2022
Номер документу105132936
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —687/32/22

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Талалай О. І.

Ухвала від 10.08.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Талалай О. І.

Ухвала від 20.07.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Талалай О. І.

Ухвала від 15.06.2023

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

Рішення від 05.12.2022

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

Рішення від 05.12.2022

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

Ухвала від 05.07.2022

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

Ухвала від 20.01.2022

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні