Ухвала
від 10.07.2022 по справі 361/4680/21
БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11.07.2022

УКРАЇНА

БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇОБЛАСТІ

справа № 361/4680/21

провадження № 2/361/850/22

УХВАЛА

11 липня 2022 року м. Бровари

Броварський міськрайонний суд Київської області у складі:

головуючого судді: Петришин Н.М.

за участю секретаря: Руминіна О.О.,

розглянувши увідкритому підготовчомузасіданні взалі судуцивільну справуза позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Броварський завод пластмас», Державний реєстратор приватний нотаріус Києво-Святошинського районного округу Селіверстов Владислав Олегович про визнання права власності на нерухоме майно, визнання незаконними та скасування рішень державного реєстратора та за позовом третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета позову Товариства з обмеженою відповідальністю «Стар Інвестмент Ван» до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАЛГРІ», треті особи: державний реєстратор приватний нотаріус Києво-Святошинського районного округу Селіверстов Владислав Олегович, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Панченко Олександр Володимирович, Приватне акціонерне товариство «Броварський завод пластмас», про визнання незаконними дій державного реєстратора, визнання правочину недійсним, та скасування рішень державного реєстратора прав,-

в с т а н о в и в :

Ухвалою судді Броварського міськрайонного суду Київської області Петришин Н.М. від 07 червня 2021 року відкрито провадження у вищевказаній цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Броварський завод пластмас», Державний реєстратор приватний нотаріус Києво-Святошинського районного округу Селіверстов Владислав Олегович про визнання права власності на нерухоме майно, визнання незаконними та скасування рішень державного реєстратора.

Ухвалою судді Броварського міськрайонного суду Київської області Петришин Н.М. від 17 лютого 2022 року, залучено до участі у справі Товариство з обмеженою відповідальністю «Стар Інвестмент Ван», як третю особу, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору та позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Стар Інвестмент Ван» до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАЛГРІ», треті особи: державний реєстратор приватний нотаріус Києво-Святошинського районного округу Селіверстов Владислав Олегович, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Панченко Олександр Володимирович, Приватне акціонерне товариство «Броварський завод пластмас», про визнання незаконними дій державного реєстратора, визнання правочину недійсним, та скасування рішень державного реєстратора прав, об`єднано в одне провадження з первісними позовними вимогами ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Броварський завод пластмас», державного реєстратора приватний нотаріус Києво-Святошинського районного округу Селіверстова Владислава Олеговича про визнання права власності на нерухоме майно, визнання незаконними та скасування рішень державного реєстратора.

На виконання ст. 189 ЦПК України та під час підготовчого засідання проведені дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Згідно із п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахуваннямнаведеного,керуючись ст.ст.197,200,260ЦПК України,суд,-

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті у судовому засіданні на 24жовтня 2022року о10год.30хв. у залі суду за адресою: Київська область, м. Бровари, вул. Грушевського, 2, каб. 213.

Ухвала в апеляційному порядку оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Суддя Н.М. Петришин

СудБроварський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення10.07.2022
Оприлюднено13.07.2022
Номер документу105180667
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —361/4680/21

Рішення від 04.05.2023

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

Ухвала від 04.05.2023

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

Ухвала від 10.07.2022

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

Ухвала від 17.02.2022

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

Ухвала від 30.11.2021

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

Ухвала від 07.06.2021

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

Ухвала від 03.06.2021

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні