Ухвала
від 13.07.2022 по справі 740/724/22
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

14 липня 2022 року м. Чернігів

Унікальний номер справи № 740/724/22

Головуючий у першій інстанції Пантелієнко В. Г.

Апеляційне провадження № 22-ц/4823/758/22

Чернігівський апеляційний суд у складі колегії суддів Шитченко Н.В., Мамонової О.Є., Онищенко О.І., розглянувши заяву представника ОСОБА_1 адвоката Тернового Руслана Богдановича про продовження строку на подання відзиву на апеляційну скаргу Національного університету біоресурсів і природокористування України в особі відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут» на рішення Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області від 24 травня 2022 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Національного університету біоресурсів і природокористування України в особі відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут» про визнання незаконним і скасування наказу про відсторонення від роботи, відновлення становища, що існувало до порушення, та стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу, -

У С Т А Н О В И В :

Ухвалою від 08 липня 2022 року Чернігівський апеляційний суд відкрив провадження у даній справі, роз`яснив право подати відзив на апеляційну скаргу у строк п`ять днів з дня отримання копії даної ухвали, який має бути оформлений відповідно до вимог ч.ч. 2, 4 ст. 360 ЦПК України.

13 липня 2022 року на електронну адресу апеляційного суду надійшла заява представника ОСОБА_1 адвоката Тернового Р.Б. про продовження строку на подання відзиву на апеляційну скаргу.

Згідно з ч. 1 ст. 360 ЦПК України учасники справи мають право подати до суду апеляційної інстанції відзив на апеляційну скаргу в письмовій формі протягом строку, встановленого судом апеляційної інстанції в ухвалі про відкриття апеляційного провадження.

Відповідно до ч.ч. 2, 6 ст. 127 ЦПК України встановлений судом процесуальний строк може бути продовжений судом за заявою учасника справи, поданою до закінчення цього строку, чи з ініціативи суду. Про поновлення або продовження процесуального строку суд постановляє ухвалу.

Як свідчать матеріали справи, на електронну адресу представника ОСОБА_1 адвоката Тернового Р.Б. направлена копія ухвали про відкриття провадження, відсутні дані про направлення копії апеляційної скарги Національного університету біоресурсів і природокористування України в особі відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут».

За таких обставин, апеляційний суд вважає за необхідне представнику ОСОБА_1 адвокату Терновому Р.Б. направити копію апеляційної скарги і продовжити строк для подання відзиву на апеляційну скаргу Національного університету біоресурсів і природокористування України в особі відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут», встановивши строк у п`ять днів з дня отримання копії даної ухвали суду. Відзив має бути оформлений відповідно до вимог ч.ч. 2, 4 ст. 360 ЦПК України.

Керуючись ст. ст. 127, 360 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Заяву представника ОСОБА_1 адвоката Тернового Руслана Богдановича про продовження строку на подання відзиву на апеляційну скаргу задовольнити.

Продовжити представнику ОСОБА_1 адвокату Терновому Руслану Богдановичу строк для надання відзиву на апеляційну скаргу Національного університету біоресурсів і природокористування України в особі відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут» на рішення Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області від 24 травня 2022 року, визначивши строк у п`ять днів з дня отримання копії даної ухвали, який має бути оформлений відповідно до вимог ч.ч. 2, 4 ст. 360 ЦПК України.

Копію даної ухвали разом з копією апеляційної скарги направити представнику ОСОБА_1 адвокату Терновому Руслану Богдановичу.

Ухвала оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуюча: Н.В. Шитченко

Судді: О.Є. Мамонова

О.І. Онищенко

СудЧернігівський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення13.07.2022
Оприлюднено15.07.2022
Номер документу105234962
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —740/724/22

Постанова від 26.01.2023

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Постанова від 16.11.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Зайцев Андрій Юрійович

Ухвала від 09.11.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Зайцев Андрій Юрійович

Ухвала від 20.10.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Зайцев Андрій Юрійович

Ухвала від 13.09.2022

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 21.07.2022

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 13.07.2022

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 07.07.2022

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Рішення від 23.05.2022

Цивільне

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області

Пантелієнко В. Г.

Ухвала від 17.02.2022

Цивільне

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області

Пантелієнко В. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні