Ухвала
від 26.07.2022 по справі 369/15257/21
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/15257/21

Провадження № 2/369/2526/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26.07.2022 м. Київ

26 липня 2022 року Києво-Святошинський районний суд Київської області в складі головуючої судді Ковальчук Л.М., при секретарі Макаренко К.М., розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника відповідача ТОВ «Мапекс Консьюмер Хелскер (Україна) ЛЛС» адвоката Усіченко І.Г. про розгляд справи за загальними правилами позовного провадження, подане у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «Мапекс Консьюмер Хелскер (Україна) ЛЛС» про стягнення заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку, вихідної допомоги, середнього заробітку за час затримки розрахунку,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Києво-Святошинського районного суду Київської області перебуває вказана справа.

Ухвалою судді від 08.11.2021 року відкрито провадження в справі та визначено, що справа буде розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Від представника відповідача надійшло клопотання про розгляд справи в порядку загального позовного провадження, у якому він зазначав, що оскільки відповідачем було подано відзив на позовну заяву та зустрічний позов, а також клопотання про зупинення провадження у справі, у зв`язку з чим представник відповідача адвокат Усіченко І.Г. просив суд перейти із спрощеного позовного провадження до загального позовного провадження.

В судовому засіданні представник позивача не заперечував проти задоволення клопотання.

Відповідно до п. 2 ч. 4 ст. 277 ЦПК України, якщо відповідач в установлений судом строк подасть заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, суд залежно від обґрунтованості заперечень відповідача постановляє ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Згідно ч. 6 ст. 277 ЦПК України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

Враховуючи викладене, з метою повного та всебічного розгляду справи, клопотання представника відповідача підлягає до задоволення.

Таким чином, суд вважає за необхідне здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження у розгляд справи за правилами загального позовного провадження, а також замінити засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 258, 259, 277 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника відповідача ТОВ «Мапекс Консьюмер Хелскер (Україна) ЛЛС» адвоката Усіченко І.Г. задовольнити.

Здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «Мапекс Консьюмер Хелскер (Україна) ЛЛС» про стягнення заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку, вихідної допомоги, середнього заробітку за час затримки розрахунку,- у розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Замінити судове засідання у справі на підготовче засідання.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

СуддяЛ.М. Ковальчук

СудКиєво-Святошинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення26.07.2022
Оприлюднено28.07.2022
Номер документу105423920
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —369/15257/21

Рішення від 22.05.2024

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Янченко А. В.

Рішення від 08.02.2024

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Янченко А. В.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Янченко А. В.

Ухвала від 26.07.2022

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 26.07.2022

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 26.07.2022

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 08.11.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні