Ухвала
від 02.08.2022 по справі 335/6485/19
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Заводський районний суд м. Запоріжжя

69009 Україна м. Запоріжжя вул. Лізи Чайкіної 65 тел.(061) 236-59-98

Справа № 335/6485/19

Проваження № 2/332/3/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"02" серпня 2022 р.

Заводський районний суд м. Запоріжжя в складі:

Головуючого судді Марченко Н.В.,

при секретарі Лебединській К.Г.

розглянувши увідкритому судовомузасіданні взалі судовихзасідань Заводськогорайонного судум.Запоріжжя цивільну справу за позовом АТ «Альфа Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , законним представником якого є: ОСОБА_3 , третя особа: Орган опіки та піклування районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району про примусове виселення та зняття з реєстраційного обліку.

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Заводського районного суду м. Запоріжжя вищевказана цивільна справа.

Суд поставив на обговорення питання щодо зупинення провадження у справі за позовом АТ «Альфа Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , законним представником якого є: ОСОБА_3 , третя особа: Орган опіки та піклування районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району про примусове виселення та зняття з реєстраційного обліку до набрання законної сили рішення у справі за позовом ОСОБА_4 до Акціонерного товариства «Альфа-банк», треті особи: Державний реєстратор Ільющенков Сергій Олександрович виконавчого комітету Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області, ОСОБА_5 про припинення права власності на квартиру у звязку із тим, що саме від вирішення справи за позовом ОСОБА_4 до Акціонерного товариства «Альфа-банк», треті особи: Державний реєстратор Ільющенков Сергій Олександрович виконавчого комітету Широківської сільської радиЗапорізького районуЗапорізької області, ОСОБА_5 проприпинення прававласності наквартиру залежитьвирішення спорупо цивільнійсправі за позовом АТ «Альфа Банк»до ОСОБА_1 , ОСОБА_6 , ОСОБА_2 ,законним представникомякого є: ОСОБА_3 ,третя особа:Орган опікита піклуваннярайонної адміністраціїЗапорізької міськоїради поЗаводському районупро примусовевиселення тазняття зреєстраційного обліку, оскільки предметом спору вищевказаних справ є спірна квартира.

Представник позивача не заперечував проти зупинення провадження у справі.

Відповідач та її представник у судове засідання не з`явилися, заяв та клопотань від них до суду не надходило.

Представник третьої особи у судове засідання не з`явилася, заяв та клопотань від них до суду не надходило.

Згідно п.6 ч.1 ст.251 ЦПК України суд зобов`язаний зупинити провадження у справі у разі об`єктивної неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, яка розглядається в порядку конституційного, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі; суд не може посилатися на неможливість розгляду справи у випадку, коли зібрані докази дозволяють встановити та оцінити обставини (факти), які є предметом судового розгляду.

Згідно п. 5 ч. 1 ст. 253 ЦПК України, у випадках, встановлених пунктом 6 частини першої статті 251 цього Кодексу, провадження у справі зупиняється до набрання законної сили судовим рішенням, від якого залежить вирішення справи.

Враховуючи, що судом встановлені обставини відповідно до п.6 ч.1 ст.251 ЦПК України, що унеможливлюють продовження розгляду цивільної справи та наявність яких є підставою для зупинення провадження, тому, суд вважає за необхідне провадження у даній справі зупинити до набрання законної сили рішенням Заводського районного суду м. Запоріжжя по цивільній справі за позовом ОСОБА_4 до Акціонерного товариства «Альфа-банк», треті особи: Державний реєстратор Ільющенков Сергій Олександрович виконавчого комітету Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області, ОСОБА_5 про припинення права власності на квартиру.

Керуючись ст. ст.. 251, 253 ЦПК України. -

УХВАЛИВ:

Провадження у справі за позовом АТ «Альфа Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , законним представником якого є: ОСОБА_3 , третя особа: Орган опіки та піклування районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району про примусове виселення та зняття з реєстраційного обліку зупинити до набрання законної сили рішення Заводського районного суду м. Запоріжжя по цивільній справі за позовом ОСОБА_4 до Акціонерного товариства «Альфа-банк», треті особи: Державний реєстратор Ільющенков Сергій Олександрович виконавчого комітету Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області, ОСОБА_5 про припинення права власності на квартиру.

Копію ухвали вручити представнику позивача, іншим учасникам, які були відсутні у судовому засіданні направити поштою.

Ухвала може бути оскаржена в частині зупинення провадження у справі до Запорізького апеляційного суду, шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з моменту її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду

Суддя Н.В. Марченко

неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного, цивільного, господарського, кримінального чи адміністративного судочинства

Суддя: Н. В. Марченко

Дата ухвалення рішення02.08.2022
Оприлюднено03.08.2022
Номер документу105526789
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із житлових відносин, з них про виселення (вселення)

Судовий реєстр по справі —335/6485/19

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 02.08.2022

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 20.04.2022

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 11.02.2022

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 24.02.2020

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 04.12.2019

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 12.07.2019

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 14.06.2019

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Крамаренко І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні