Ухвала
від 10.04.2024 по справі 335/6485/19
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Справа № 335/6485/19

Провадження №: 2/332/2/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 квітня 2024 р.

Заводський районний суд м.Запоріжжя у складі:

Головуючого судді - Марченко Н.В.

при секретарі Петракей Р.С.

розглянувши увідкритому підготовчомузасіданні взалі судовихзасідань м.Запоріжжя цивільнусправу запозовом АТ «Сенс Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , законним представником якого є: ОСОБА_3 , третя особа: Орган опіки та піклування районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району про примусове виселення та зняття з реєстраційного обліку.

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Заводського районного суду м. Запоріжжя знаходиться цивільна справа за позовом АТ «Сенс Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , законним представником якого є: ОСОБА_3 , третя особа: Орган опіки та піклування районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району про примусове виселення та зняття з реєстраційного обліку.

На підставі ухвали суду з метою виконання вимог ч.1 ст.189 ЦПК України розпочато підготовче провадження у справі.

Представник позивача у підготовче засідання не з`явилася, за допомогою підсистеми «Електронний суд» надала суду клопотання про зупинення провадження у справі до закінчення розгляду касаційного провадження за касаційною скаргою АТ «Сенс Банк» на постанову Запорізького апеляційного суду від 21.11.2023 року у справі № 332/245/22 за позовом ОСОБА_4 до Акціонерного товариства «Сенс банк», ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - державний реєстратор Виконавчого комітету Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області Ільющенков Сергій Олександрович, про скасування державної реєстрації права власності на квартиру та поновлення права власност та клопотання про залучення до участі у справі в якості третьої особи Бюро економічної безпеки України. Розгляд справи просить провести за її відсутності.

Суд вислухавши думку представника відповідача, який заперечував проти задоволення клопотань у повному обсязі, дослідивши матеріали справи, дійшов висновку про залишення без задоволення вищевказаних клопотань з огляду на їх безпідставність.

Разом із тим, представник відповідача у підготовчому засіданні не заперечував проти призначення справи до судового розгляду.

Під час проведення підготовчого судового засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, уточнено позовні вимоги, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрані відповідні докази, визначено порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного розгляду справи по суті. Відповідачем, у строк, встановлений в ухвалі суду, не надано відзив на позовну заяву. Заяв про бажання укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило зустрічного позову, уточнення позовних вимог, інших заяв та клопотань.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 8-11, 13, 14 ч.2 ст. 197 ЦПК України у даній справі не встановлено.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому судовому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті. Відповідно до п. 3 ч.2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст. ст.. 197, 200 ЦПК України -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом АТ «Сенс Банк» до ОСОБА_1 ОСОБА_5 , ОСОБА_2 , законним представником якого є: ОСОБА_3 , третя особа: Орган опіки та піклування районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району про примусове виселення та зняття з реєстраційного обліку та призначити справу до судового розгляду на 10-30 годину 19.04.2024 року.

Копію ухвали представнику відповідача, а представнику позивача та третьої особи направити поштою.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя: Н.В.Марченко

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118256086
СудочинствоЦивільне
Сутьпримусове виселення та зняття з реєстраційного обліку

Судовий реєстр по справі —335/6485/19

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 02.08.2022

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 20.04.2022

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 11.02.2022

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 24.02.2020

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 04.12.2019

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 12.07.2019

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 14.06.2019

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Крамаренко І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні