Ухвала
від 02.08.2022 по справі 287/922/22
ОЛЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 287/922/22

2/287/545/22

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"03" серпня 2022 р. м.Олевськ

Суддя Олевського районного суду Житомирської області Кононихіна Н.Ю.,розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Дочірнього підприємства «Олевськторф» Державного підприємства «Житомирторф» про стягнення заборгованості із заробітної плати працівнику при звільненні, -

В С Т А Н О В И В:

08.07.2022 року до Олевського районного суду Житомирської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Дочірнього підприємства «Олевськторф» Державного підприємства «Житомирторф» про стягнення заборгованості із заробітної плати працівнику при звільненні.

08.07.2022 року згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями справу розподілено судді Кононихіній Н.Ю.

Ухвалою Олевського районного суду Житомирської області від 11.07.2022 року позовну заяву залишено без руху та позивачу надано строк для усунення недоліків.

02.08.2022 року до Олевського районного суду Житомирської області на виконання ухвали про залишення позовної заяви без руху позивач надав клопотання про виправлення недоліків.

Встановлено, що позов підсудний Олевському районному суду Житомирської області.

При відкритті провадження по справі суд також перевіряє дотримання позивачем вимог ст. ст.175,177 ЦПК України.

Позовна заява подана та оформлена з дотриманням вимог ст. ст.175,177 ЦПК України.

Підстави, передбачені ст. ст.185,186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі, судом не встановлені.

Згідно з ч. 2ст. 19 ЦПК Україницивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Відповідно до п. 2 ч.1 ст.274 ЦПК України дана справа підлягає розгляду у порядку спрощеного позовного провадження, оскільки згідно із вказаною нормою у порядку спрощеного позовного провадження розглядаються справи, що виникають з трудових відносин.

Таким чином, суд вважає, що по дану справу слід розглядати в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.19,27, 28, 175,177,187,274 ЦПК Українисуддя,-

У Х В А Л И В:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 до Дочірнього підприємства «Олевськторф» Державного підприємства «Житомирторф» про стягнення заборгованості із заробітної плати працівнику при звільненні, місце знаходження: АДРЕСА_2 про стягнення заборгованості із заробітної плати працівнику при звільненні.

Провести розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Призначити розглядсправи на 12 год. 30 хв. 27 жовтня 2022 року.

Визначити строк відповідачу для подання заяви із запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження п`яти днів з дня вручення ухвали. Якщо відповідач не подасть у встановлений судом строк такі заперечення, він має право ініціювати перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження лише у випадку, якщо доведе, що пропустив строк з поважних причин.

Розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше.

Встановити строк для подання відповідачем відзиву на позов протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву. Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач заперечення протягом десяти днів з дня їх отримання.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки:https://ol.zt.court.gov.ua

Ухвала оскарження не підлягає.

Суддя:Н. Ю. Кононихіна

СудОлевський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення02.08.2022
Оприлюднено05.08.2022
Номер документу105552081
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —287/922/22

Рішення від 27.10.2022

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Кононихіна Н. Ю.

Ухвала від 27.10.2022

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Кононихіна Н. Ю.

Ухвала від 02.08.2022

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Кононихіна Н. Ю.

Ухвала від 10.07.2022

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Кононихіна Н. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні