Рішення
від 08.08.2022 по справі 202/3396/22
ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 202/3396/22

Провадження № 2-о/202/114/2022

РІШЕННЯ

Іменем України

(вступна та резолютивна частини)

09 серпня 2022 року Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого - судді Мачуського О.М.,

присяжних - Дробецького В.О., Щербини В.Л.,

за участю секретаря судового засідання - Ситника С.О.,

заявників - ОСОБА_1 , ОСОБА_2 ,

розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду м. Дніпро в режимі відеоконференції цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Виконавчий комітет Краматорської міської ради, Комунальне некомерційне підприємство «Краматорський будинок дитини «Антошка», про усиновлення дитини,-

ВСТАНОВИВ:

Зважаючи на складність у викладенні рішення у повному обсязі, пов`язану з потребою в обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

Керуючись ст. 268 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Виконавчий комітет Краматорської міської ради, Комунальне некомерційне підприємство «Краматорський будинок дитини «Антошка», про усиновлення дитини - задовольнити.

Оголосити громадянина України ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , та громадянку України ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_2 , усиновлювачами малолітньої дитини - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Змінити дитині ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , прізвище з « ОСОБА_4 » на « ОСОБА_5 » та по батькові з « ОСОБА_6 » на « ОСОБА_7 » .

Внести відповідні зміни до актового запису №286, складеного 27 квітня 2018 року Слов`янським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області про народження дитини ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , а саме:

Прізвище дитини: ОСОБА_5 ;

По батькові: ОСОБА_7 ;

В графі батько записати: громадянин України ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ;

В графі мати записати: громадянка України ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

Інші відомості актового запису - залишити без змін.

У відповідності до вимог ст. 225 СК України, ч. 7 ст. 314 ЦПК України усиновлення вважати здійсненим у день набрання чинності даного рішення суду.

Копію рішення суду надіслати до Індустріального районного у місті Дніпрі відділу державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), для внесення змін до актового запису про народження усиновленої дитини.

Повне рішення буде складено 10.08.2022 р.

Рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги через Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя О.М. Мачуський

Присяжні В.О. Дробецький

В.Л. Щербина

СудІндустріальний районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення08.08.2022
Оприлюднено12.08.2022
Номер документу105657059
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —202/3396/22

Рішення від 08.08.2022

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Мачуський О. М.

Рішення від 08.08.2022

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Мачуський О. М.

Ухвала від 17.07.2022

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Мачуський О. М.

Ухвала від 05.07.2022

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Мачуський О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні