Ухвала
від 04.09.2022 по справі 489/278/22
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 489/278/22

Номер провадження 2/489/1122/22

Ухвала

05 вересня 2022 року місто Миколаїв

Ленінський районний суд м. Миколаєва в складі:

головуючого судді Микульшиної Г.А.,

із секретарем судового засідання Сухно А.В.,

за участі:

позивача ОСОБА_1 ,

представника Миколаївської обласної ради Бєлокурова С.О.,

розглянувши клопотанняпредставника позивача-адвоката ГречаноїАнастасії Дмитрівнипро проведеннясудового засіданняв режимівідеоконференції посправі запозовом ОСОБА_1 до Комунальногонекомерційного підприємства «Миколаївський обласнийцентр лікуванняінфекційних хвороб»Миколаївської обласноїради,Миколаївської обласноїради,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета спору Управлінняохорони здоров`яМиколаївської обласноїдержавної адміністрації,про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення, визнання незаконним та скасування рішення органу місцевого самоврядування щодо звільнення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

встановив

В провадженні суду знаходиться вищезазначена справа.

01.09.2022 на електронну адресу суду від представника позивача адвоката ГречаноїА.Д. надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою сервісу "EASYCON", яке передано суду безпосередньо у судовому засіданні. Свої вимоги мотивувала тим, що вважає за доцільне участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою сервісу "EASYCON".

Відповідно до ст.212ЦПКУкраїни учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою сервісу "EASYCON".

Враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції за допомогою сервісу "EASYCON".

Керуючисьст. 212 ЦПК України, суд

ухвалив

Судове засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Миколаївський обласнийцентр лікуванняінфекційних хвороб»Миколаївської обласноїради,Миколаївської обласноїради,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета спору Управлінняохорони здоров`яМиколаївської обласноїдержавної адміністрації,про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення, визнання незаконним та скасування рішення органу місцевого самоврядування щодо звільнення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, призначене на 05.09.2022 та в разі необхідності наступні судові засідання, провести в режимі відеоконференції за допомогою сервісу "EASYCON" з використанням власних технічних засобів.

Попередити заявника, що відповідно до ч. 5 ст.212ЦПКУкраїни ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою програмного забезпечення «EASYCON».

Для участі в судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду сторонам необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Ухвала набирає законної сили в момент її проголошення і оскарженню не підлягає.

Суддя Г.А. Микульшина

СудЛенінський районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення04.09.2022
Оприлюднено06.09.2022
Номер документу106041756
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —489/278/22

Рішення від 14.09.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

Рішення від 14.09.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

Ухвала від 08.09.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

Ухвала від 04.09.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

Ухвала від 26.07.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

Ухвала від 20.01.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

Ухвала від 17.01.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні