Ухвала
від 08.09.2022 по справі 489/278/22
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 489/278/22

Номер провадження 2/489/1122/22

Ухвала

09 вересня 2022 року місто Миколаїв

Ленінський районний суд м. Миколаєва у складі головуючогосудді МикульшиноїГ.А., розглянувши клопотання Управління охорони здоров`я Миколаївської облдержадміністрації про проведення судового засідання в режимі відеоконференції по справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб», Миколаївська обласна рада, третя особа - Управління охорони здоров`я Миколаївської облдержадміністрації, про визнання протиправним і скасування рішення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку,

встановив

В провадженні суду перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб», Миколаївська обласна рада, третя особа - Управління охорони здоров`я Миколаївської облдержадміністрації про визнання протиправним і скасування рішення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку.

08.09.2022 від третьої особи Управління охорони здоров`я Миколаївської облдержадміністрації надійшло клопотання про надання дозволу представнику Упраління Кадінову В.Б. прийняти участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою сервісу "EASYCON". Свої вимоги мотивували тим, що представнику третьої ооби в звязку з форс-мажорними обставинами, засвідченими листом Торгово-промислової палати України від 28.02.2022№ 2024/02.0-7.1, надано право виконувати посадові обов`язки дистанційно, через що він не має можливості з`явитись до суду особисто.

Відповідно до ст.212ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою сервісу "EASYCON".

Враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції за допомогою сервісу "EASYCON".

Керуючисьст. 212 ЦПК України, суд -

ухвалив

Судове засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб», Миколаївська обласна рада, третя особа - Управління охорони здоров`я Миколаївської облдержадміністрації, про визнання протиправним і скасування рішення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку, призначене на 15.09.2022 на 13:00 год., провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою сервісу "EASYCON" з використанням власних технічних засобів.

Попередити представника Управління охорони здоров`я Миколаївської облдержадміністрації Кадінова Віктора Борисовича, що відповідно до ч. 5 ст.212ЦПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою програмного забезпечення «EASYCON».

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду сторонам необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Ухвала набирає законної сили в момент її проголошення і оскарженню не підлягає.

Суддя Г.А.Микульшина

СудЛенінський районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення08.09.2022
Оприлюднено12.09.2022
Номер документу106142668
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —489/278/22

Рішення від 14.09.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

Рішення від 14.09.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

Ухвала від 08.09.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

Ухвала від 04.09.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

Ухвала від 26.07.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

Ухвала від 20.01.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

Ухвала від 17.01.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Микульшина Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні