Рішення
від 08.09.2022 по справі 146/1733/21
ТОМАШПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 146/1733/21

ЗАОЧНЕ РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"09" вересня 2022 р. Томашпільський районний суд Вінницької області

в складі: головуючого-судді Пилипчука О.В.

з участю секретаря Бойко Т.Є.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду смт Томашпіль цивільну справу

ім`я (найменування) сторін та інших учасників справи:

позивач: ОСОБА_1

відповідач: Приватне підприємство «Центр земельних відносин»

вимоги позивача: про стягненнязаборгованості позаробітній платі,середнього заробіткуза часзатримки розрахункупри звільненні,індексації,компенсації заневикористані відпусткита оформленнятрудової книжки

представник позивача: адвокат Борусевич С.Й.

ВСТАНОВИВ:

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення суду, пов`язаного з потребою у обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частину.

На підставі наведеного, керуючись ст. 268 ЦПК України, суд-

В И Р І Ш И В :

Позовні вимоги ОСОБА_1 до ПП «Центр земельних відносин» про стягнення заборгованості по заробітній платі, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, індексації, компенсації за невикористані відпустки та оформлення трудової книжки задовольнити.

Стягнути з ПП «Центр земельних відносин» на користь ОСОБА_1 заборгованість по заробітній платі за період з 01 липня 2018 року по 31 липня 2019 року за виключенням утриманих сум , що складає 45591,26 грн. (сорок п`ять тисяч п`ятсот дев`яносто одну гривню двадцять шість копійок).

Стягнути з ПП «Центр земельних відносин» на користь ОСОБА_1 середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні, що становить 162000 гривень ( сто шістдесят дві тисячі гривень) з послідуючим утриманням з цієї суми податків і обов`язкових платежів.

Стягнути з ПП «Центр земельних відносин» на користь ОСОБА_1 компенсацію за невиплачену відпустку в сумі 6739 (шість тисяч сімсот тридцять дев`ять гривень) з послідуючим утриманням з цієї суми податків і обов`язкових платежів.

Стягнути з ПП «Центр земельних відносин» на користь ОСОБА_1 компенсацію втрати частини заробітної плати у зв`язку із порушенням строків її виплати в розмірі 8781,18 грн. (вісім тисяч сімсот вісімдесят одна гривня вісімнадцять копійок.)

Зобов`язати ПП «Центр земельних відносин» належним чином оформити трудову книжку ОСОБА_1 шляхом проставлення на першій сторінці відтиску печатки «Центр земельних відносин», ідентифікаційний код 36364682, виправити в трудовій книжці серія НОМЕР_1 дату наказу №3 про звільнення в графі 4 з «31.07.2017 року» на « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та внести до трудової книжки серії НОМЕР_1 запис про звільнення із зазначенням причини звільнення, а саме: «Звільнена за власним бажанням» у зв`язку із вагітністю, ст.38 КЗпП України».

Стягнути з ПП «Центр земельних відносин» на користь ОСОБА_1 2528 грн. ( дві тисячі п`ятсот двадцять вісім гривень) судового збору.

Рішення в частині стягнення середнього заробітку за один місяць підлягає негайному виконанню.

Рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку безпосередньо до Вінницького апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.

Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

У відповідності до п.п. 15.5) п.п.15 п. 1 Розділу ХШ Перехідних Положень ЦПК України в новій редакції, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно- телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у ч. 2 ст. 358 ЦПК України.

Повне найменування (ім`я) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження:

позивач: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП: НОМЕР_2 , адреса: АДРЕСА_1 ;

відповідач: Приватне підприємство: «Центр земельних відносин», Код ЄДРПОУ: 36364682, адреса: 23100, Вінницька область, м.Жмеринка, вул. Свободи, 14.

Повний текст рішення буде виготовлено 13 вересня 2022 року.

Суддя: О. В. Пилипчук

Дата ухвалення рішення08.09.2022
Оприлюднено13.09.2022
Номер документу106175912
СудочинствоЦивільне
Сутьстягненнязаборгованості позаробітній платі,середнього заробіткуза часзатримки розрахункупри звільненні,індексації,компенсації заневикористані відпусткита оформленнятрудової книжки представник позивача: адвокат Борусевич С.Й

Судовий реєстр по справі —146/1733/21

Рішення від 07.10.2022

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 26.09.2022

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 18.09.2022

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Рішення від 08.09.2022

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 08.09.2022

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Рішення від 08.09.2022

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 24.08.2022

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 10.08.2022

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 30.06.2022

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 08.06.2022

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні