Ухвала
від 14.09.2022 по справі 185/2092/17
ПАВЛОГРАДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 185/2092/17

Провадження № 2/185/153/22

У Х В А Л А

15 вересня 2022 року суддя Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області Болдирєва У.М., розглянувши заяву представника відповідача Комунального підприємства «Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради» - адвоката Шило Тетяни Володимирівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, -

ВСТАНОВИВ:

На 27 вересня 2022 року о 09:00 годині у приміщенні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська область, м. Павлоград, вул. Дніпровська, буд.135, призначено судове засідання у справі № 185/2092/17 за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради», Комунального некомерційного підприємства «Павлоградська міська лікарня №1» Павлоградської міської ради», треті особи - ОСОБА_2 , орган опіки та піклування виконавчого комітету Тернівської міської ради, Дніпропетровська обласна рада, Павлоградська міська рада про визнання дій незаконними.

12 вересня 2022 року надійшла заява представника відповідача Комунального підприємства «Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради» - адвоката Шило Тетяни Володимирівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у зв`язку з її проживанням у м. Дніпро.

Організацію відеоконференції представник відповідача просить доручити Ленінському районному суду м. Дніпропетровська.

Як передбачено ч.1 ст.212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Суд, який забезпечує проведення відеоконференції, перевіряє явку і встановлює особи тих, хто з`явився, а також перевіряє повноваження представників.

Тому з метою забезпечення участі представника позивача у судовому засіданні необхідно постановити ухвалу про проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

На підставі викладеного та керуючись ст.212 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИВ:

Доручити Ленінському районному суду м. Дніпропетровська забезпечити проведення відеоконференції для участі представника відповідача Комунального підприємства «Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради» - адвоката Шило Тетяни Володимирівниу судовому засіданні по цивільній справі № 185/2092/17 за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради», Комунального некомерційного підприємства «Павлоградська міська лікарня №1» Павлоградської міської ради», треті особи - ОСОБА_2 , орган опіки та піклування виконавчого комітету Тернівської міської ради, Дніпропетровська обласна рада, Павлоградська міська рада про визнання дій незаконними.

Судове засідання призначено на 27 вересня 2022 року о 09:00 годині у приміщенні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська область, м. Павлоград, вул. Дніпровська, буд.135.

Виконання ухвали в частині технічного забезпечення відеоконференції з обов`язковою участю представника відповідача Комунального підприємства «Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради» - адвоката Шило Тетяни Володимирівни(м. Дніпро, вул. Бехтерева, буд.1, тел. НОМЕР_1 ) доручити керівнику апарату Ленінського районного суду м. Дніпропетровська.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання і не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя У. М. Болдирєва

СудПавлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення14.09.2022
Оприлюднено19.09.2022
Номер документу106272723
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —185/2092/17

Постанова від 07.06.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 06.06.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 28.02.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 27.02.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Рішення від 27.09.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Болдирєва У. М.

Рішення від 27.09.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Болдирєва У. М.

Ухвала від 14.09.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Болдирєва У. М.

Ухвала від 10.01.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Болдирєва У. М.

Ухвала від 25.11.2021

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Болдирєва У. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні