Рішення
від 30.09.2022 по справі 561/345/22
ЗАРІЧНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 561/345/22

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна і резолютивна частини)

30 вересня 2022 року смт Зарічне

Зарічненський районний суд Рівненської області в складі:

головуючого судді Зейкан Н. М.

з участю секретаря судових засідань Левчук І.О.

позивачки ОСОБА_1

представника позивачки ОСОБА_2

представника відповідача ОСОБА_3

представника відповідача-адвоката Яскевича Ф.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Локницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Локницької сільської ради про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди,-

ВИРІШИВ:

Позов ОСОБА_1 задовольнити частково.

Визнати незаконним та скасувати наказ №25 від 15.04.2022 року Комунального некомерційного підприємства «Локницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Локницької сільської ради про звільнення ОСОБА_1 з посади медичної сестри с.Радове КНП «Локницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Локницької сільської ради.

Поновити ОСОБА_1 на займаній посаді медичної сестри ФАП с.Радове КНП «Локницький центр первинних медико-санітарної допомоги» Локницької сільської ради на 0,5 ставки.

Визнати незаконним та скасувати наказ №9 від 15.02.2022 року КНП «Локницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Локницької сільської ради про звільнення ОСОБА_1 за сумісництвом з посади завідуючої ФАП с.Храпин Комунального некомерційного підприємства «Локницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Локницької сільської ради.

Поновити ОСОБА_1 на займаній посаді завідуючого ФАП с.Храпин КНП «Локницький центр первинних медико-санітарної допомоги» Локницької сільської ради на 0,5 ставки.

Стягнути з Комунального некомерційного підприємства «Локницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Локницької сільської ради на користь ОСОБА_1 середній заробіток за час вимушеного прогулу в загальному розмірі 74802 (сімдесят чотири тисячі вісімсот дві) гривні 90 копійок.

Стягнути з Комунального некомерційногопідприємства «Локницькийцентр первинноїмедико-санітарноїдопомоги» Локницькоїсільської радина користь ОСОБА_1 10 (десять) тисяч гривень моральної шкоди.

В задоволенні решти позовних вимог відмовити.

Рішення суду про поновлення ОСОБА_1 на роботі та стягнення середньомісячного заробітку за один місяць підлягає негайному виконанню.

Стягнути з КНП «Локницькийцентр первинноїмедико-санітарноїдопомоги» Локницькоїсільської ради на користь держави судовий збір в сумі 992,40 гривень.

Рішення може бути оскаржене безпосередньо до Рівненського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня проголошення рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом 30 днів з дня отримання копії цього рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Позивач: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання АДРЕСА_1 (реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 ).

Відповідач: Комунальне некомерційне підприємство «Локницький центрпервинної медико-санітарноїдопомоги» Локницькоїсільської ради, місцезнаходження - с.Локниця вул.Центральна, 55 Вараського району Рівненської області (код ЄДРПОУ 41085501).

Головуючий Н. М. Зейкан

СудЗарічненський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення30.09.2022
Оприлюднено03.10.2022
Номер документу106527649
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них у зв’язку з іншими підставами звільнення за ініціативою роботодавця

Судовий реєстр по справі —561/345/22

Рішення від 30.09.2022

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Зейкан Н.М.

Рішення від 30.09.2022

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Зейкан Н.М.

Ухвала від 05.07.2022

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Зейкан Н.М.

Ухвала від 24.05.2022

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Зейкан Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні