Ухвала
від 28.09.2022 по справі 127/13997/22
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/13997/22

Провадження 2/127/1760/22

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

28 вересня 2022 року Вінницький міський суд Вінницької області

в складі: головуючого судді Сичука М.М.,

за участю секретаря судового засідання Коровай А.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Вінниці цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Вінницького обласного центру медико соціальної експертизи про зобов`язання виплачувати та нараховувати заробітну плату,-

ВСТАНОВИВ:

Представник Вінницького обласного центру медико соціальної експертизи згідно клопотання просив залучити до участі в справу третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача, Вінницьку обласну раду.

Вислухавши пояснення учасників процесу, дослідивши клопотання, судом встановлено наступне.

Відповідно ч. 1ст. 53 ЦПК Українитреті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

При цьому суд бере до уваги, що згідно п. 4 ч. 3ст. 376 ЦПК Українипорушення норм процесуального права є обов`язковою підставою для скасування судового рішення суду першої інстанції та ухвалення нового судового рішення, якщо суд прийняв судове рішення про права, свободи, інтереси та (або) обов`язки осіб, що не були залучені до участі у справі.

Суд звертає увагу, що відповідач є бюджетною організацією, яка фінансується за рахунок коштів обласного бюджету, субвенцій на підтримку з державного бюджету місцевим бюджетам.

На підставі викладеного та керуючись ст. 53 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Вінницьку обласну раду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення28.09.2022
Оприлюднено03.10.2022
Номер документу106528914
СудочинствоЦивільне
Сутьзобов`язання виплачувати та нараховувати заробітну плату

Судовий реєстр по справі —127/13997/22

Рішення від 12.12.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Сичук М. М.

Ухвала від 28.09.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Сичук М. М.

Ухвала від 06.07.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Сичук М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні