Ухвала
від 04.10.2022 по справі 499/117/22
ІВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Іванівський районний суд Одеської області

Іванівський районний суд Одеської області

Справа № 499/117/22

Провадження № 2/499/103/22

У Х В А Л А

Іменем України

"04" жовтня 2022 р. смт.Іванівка

Іванівський районний суд Одеської області у складі судді Тимчука Р.М. за участю секретаря судового засідання Скаковець Т.С., розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Четверта Одеська державна нотаріальна контора про визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним ,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся з позовом до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Четверта Одеська державна нотаріальна контора про визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним.

В судове засідання від позивача надійшло клопотання про заміну третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог - Четверта Одеська державна нотаріальна контора з тих підстав, що відповідно до наказу Міністерства юстиції України №4336/5 від 28.12.2017 року «Про утворення деяких нотаріальних контор» утворено Суворівську державну нотаріальну контору у м.Одеса, просив судове зас ідання провести у його відсутність.

Відповідачка по справі у судове засідання не з"явилася, надала заяву про проведення судового засідання у її відсутність.

Суд дослідивши клопотання позивача прийшов до висновку про необхідність задоволення даного клопотання, виходячи з такого.

За змістом ст..55 ЦПК України у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку він замінив.

Враховуючи дані обставини, суд вважає про наявність підстав для заміни третя особа, яка не заявляє самостійних вимог по справі.

Керуючись ст.ст. 55 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ:

Замінити у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Четверта Одеська державна нотаріальна контора про визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним третю особу, яка не заявляє самостійних вимог Четверту Одеську державну нотаріальну контору на Суворівську державну нотаріальну контору м.Одеси та повідомити про дату та час судового засідання.

Підготовче судове засідання у справі відкласти до 09 листопада 2022 року о 10 год. 00 хв.

Направити третій особі копію даної ухвали, другий примірник позовної заяви з копіями доданих до неї документів та повідомлення пор дату та час судового засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяР. М. Тимчук

Дата ухвалення рішення04.10.2022
Оприлюднено06.10.2022
Номер документу106613133
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування

Судовий реєстр по справі —499/117/22

Ухвала від 13.09.2023

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Рішення від 21.02.2023

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 09.11.2022

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 04.10.2022

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 28.07.2022

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні