Ухвала
від 13.09.2023 по справі 499/117/22
ІВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Іванівський районний суд Одеської області

Іванівський районний суд Одеської області

Справа № 499/117/22

Провадження №

У Х В А Л А

Іменем України

смт.Іванівка

Іванівський районний суд Одеської області в складі: головуючого судді Тимчука Р.М. за участю секретаря судового засідання Скаковець Т.С. розглянувши з власної ініціативи питання про виправлення описки в рішенні суду у цивільній справі № 499/117/22 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Суворівська державна нотаріальна контора м.Одеси про визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним,-

ВСТАНОВИВ:

Судом встановлено, що у рішенні суду від 21.02.2023 року по цивільній справі №499/117/22 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Суворівська державна нотаріальна контора м.Одеси про визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним наявна описка, а саме в тексті рішення суду в написанні назви посади нотаріуса допущена помилка, а саме зазначено «державним нотаріусом канівської державної нотаріальної контори», в той час як правильно значиться «державним нотаріусом Іванівської державної нотаріальної контори». Крім того в резолютивній частині рішення значаться слова «канівського» замість вірного «Іванівського».

Згідно статті 269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи проте їх неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Сторони у судове засідання не з`явились, про те їх неявка не перешкоджає розгляду даного питання.

Суд, враховуючи вищезазначене, дослідивши матеріали справи, з яких вбачається, що допущена описка в рішенніІванівського районного судуОдеської областіпідлягає виправленню.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 269 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Внести виправлення в рішення Іванівського районного суду Одеської області від 21.02.2023 у цивільній справі №499/117/22 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Суворівська державна нотаріальна контора м.Одеси про визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним, а саме в тексті рішення суду «державним нотаріусом канівської державної нотаріальної контори» не читати, читати вірно «державним нотаріусом Іванівської державної нотаріальної контори», в резолютивній частині рішення слова «канівського» не читати , читати вірно «Іванівського».

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом пятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя

Дата ухвалення рішення13.09.2023
Оприлюднено14.09.2023
Номер документу113410634
СудочинствоЦивільне
Сутьправо на спадщину недійсним

Судовий реєстр по справі —499/117/22

Ухвала від 13.09.2023

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Рішення від 21.02.2023

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 09.11.2022

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 04.10.2022

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 28.07.2022

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні