Рішення
від 05.10.2022 по справі 554/6977/21
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 05.10.2022Справа № 554/6977/21 Провадження № 2/554/211/2022

РІШЕННЯ

Іменем України

(вступна та резолютивна частини)

05 жовтня 2022 року м. Полтава

Октябрський районний суд м.Полтави в складі:

головуючого судді Гольник Л.В.,

секретаря судового засідання Матвієнко О.І.,

за участю позивача ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Полтава цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Полтавська обласна організація Всеукраїнської професійної спілки працівників Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк», Первинна профспілкова організація співробітників Акціонерного товаристваКомерційний банк«ПриватБанк»,про визнаннядій неправомірнимита визнанняпереважного правана залишенняна роботі,

в с т а н о в и в:

Відповідно до ч. 6 ст. 259 ЦПК України залежно від складності справи складання повного рішення (постанови) суду може бути відкладено на строк не більш як десять днів, а якщо справа розглянута у порядку спрощеного провадження - не більш як п`ять днів з дня закінчення розгляду справи.

Керуючись ч. 6 ст. 259 ЦПК України,

в и р і ш и в:

Позов ОСОБА_1 до Акціонерного товариства Комерційного банку «ПриватБанк», третя особа: Полтавська обласна організація Всеукраїнської професійної спілки працівників Акціонерного товариства Комерційного банку «Приватбанк», Первинна профспілкова організація співробітників Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк», про визнаннядій неправомірнимита визнанняпереважного правана залишенняна роботі задовольнити частково.

Визнати неправомірними дії Акціонерного товариства Комерційного банку «ПриватБанк», спрямовані на наступне звільнення ОСОБА_1 з займаної посади без пропонування вакантних посад, які останній може обіймати у структурному підрозділі Департаменті претензійно-позовної роботи Напрямку з юридичної координації діяльності Акціонерного товариства Комерційного банку «ПриватБанк».

Визнати за ОСОБА_1 переважне право на залишення на роботі при скороченні працівників Акціонерного товариства Комерційного банку «ПриватБанк».

У частині позовних вимог ОСОБА_1 про переважне право на переведення на посаду - головний юрист, посадова підгрупа - Регіональний менеджер з претензійно-позовної роботи ГО, м.Харків, структурний підрозділ рівень: ВЗ - Департаменту претензійно-позовної роботи, структурний підрозділ рівень В2: Напрямок з юридичної координації діяльності Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк» відмовити.

Стягнути з Акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк» на користь ОСОБА_1 , судові витрати у розмірі 1816,00 грн. по сплаті судового збору.

Рішення суду може бути оскаржене до Полтавського апеляційного суду через Октябрський районний суд м. Полтави шляхом подання апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому рішення суду не було вручено у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення повного рішення суду.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга подається учасниками справи через відповідний суд, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, то зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Повний текст рішення суду буде складено продовж п`яти днів.

Суддя Л.В.Гольник

СудОктябрський районний суд м.Полтави
Дата ухвалення рішення05.10.2022
Оприлюднено07.10.2022
Номер документу106617212
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них

Судовий реєстр по справі —554/6977/21

Постанова від 11.01.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Обідіна О. І.

Постанова від 11.01.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Обідіна О. І.

Ухвала від 09.01.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Обідіна О. І.

Ухвала від 16.12.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Обідіна О. І.

Ухвала від 15.12.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Обідіна О. І.

Рішення від 05.10.2022

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

Рішення від 05.10.2022

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

Ухвала від 08.08.2022

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

Ухвала від 22.05.2022

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

Ухвала від 22.05.2022

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні