Ухвала
від 23.09.2022 по справі 384/708/19
ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЄУН 384/708/19

Номер провадження 2/387/12/22

У Х В А Л А

23 вересня 2022 року смт Добровеличківка

Суддя Добровеличківського районного суду Кіровоградської області Майстер І. П.

розглянувши клопотання прокурора Вільшанського відділу Голованівської окружної прокуратури Дем`янова А. про проведення підготовчого судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом керівника Голованівської окружної прокуратури Кіровоградської області Горщака М.Л., в інтересах держави, в особі: органу місцевого самоврядування Побузької селищної ради Голованівського району Кіровоградської області до Вільшанської районної державної адміністрації Кіровоградської області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа приватний нотаріус Кропивницького міського нотаріального округу Ткачова Юлія Олександрівна про скасування розпорядження, скасування запису в Державному реєстрі речових прав, повернення земельної ділянки,-

В С Т А Н О В И В :

Заступник керівника Новоукраїнської місцевої прокуратури Дульдієра Юрія Сергійовича звернувся до суду в інтересах держави, в особі: Побузької селищної ради Голованівського району Кіровоградської області до Вільшанської районної державної адміністрації Кіровоградської області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа приватний нотаріус Кропивницького міського нотаріального округу Ткачова Юлія Олександрівна про скасування розпорядження, скасування запису в Державному реєстрі речових прав, повернення земельної ділянки.

Ухвалою Добровеличківського районного суду Кіровоградської області від 26 листопада 2020 року прийнято справу до свого провадження та призначено підготовче судове засідання .

Від прокурора Вільшанського відділу Голованівської окружної прокуратури Дем`янової А. надійшло клопотання про її участь в наступному судовому засідання в режимі відеоконференції з Вільшанським районним судом Кіровоградської області.

Відповідно до вимог статті 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

З огляду на ті обставини, що прокурор Вільшанського відділу Голованівської окружної прокуратури Дем`янова А. буде перебувати в смт Вільшанка, вважаю доцільним прийняти рішення про її участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції. Місцем участі прокурора Вільшанського відділу Голованівської окружної прокуратури Дем`янової А. у судовому засіданні в режимі відео конференції визначити Вільшанський районний суд Кіровоградської області.

Забезпечення режиму відеоконференції слід доручити працівникам Вільшанського районного суду Кіровоградської області.

З огляду на вказане, керуючись ст.ст. 189, 212, 259-260 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання прокурора Вільшанського відділу Голованівської окружної прокуратури Дем`янової А. про її участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції - задовольнити.

Участь в судовому засіданні прокурора Вільшанського відділу Голованівської окружної прокуратури Дем`янової А. здійснити дистанційно в режимі відеоконференції з Вільшанським районним судом Кіровоградської області.

Вільшанському районному суду Кіровоградської області забезпечити відеоконференцзв`язок з прокурором Вільшанського відділу Голованівської окружної прокуратури Дем`яновою А. 23 вересня 2022 року о 13 годині 15 хвилин.

Прокурору Вільшанського відділу Голованівської окружної прокуратури

Дем`яновій А. з`явитися до Вільшанського районного суду Кіровоградської області (смт Вільшанка вулиця Лагонди,5 ) для проведення судового засідання в режимі відеоконференції на 13 годину 15 хвилин 23 вересня 2022 року.

Виконання ухвали суду в частині забезпечення відеозв`язку з Добровеличківським районним судом Кіровоградської області доручити спеціалістам з інформаційних технологій Вільшанського районного суду Кіровоградської області.

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області доручає відповідній службовій особі Вільшанського районного суду Кіровоградської області перевірити документи, що посвідчують особу прокурора Вільшанського відділу Голованівської окружної прокуратури Дем`янової А. і перебувати поряд з нею до закінчення судового засідання.

Застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали направити сторонам у справі, до Вільшанського районного суду Кіровоградської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Добровеличківського районного суду

Кіровоградської області Майстер І. П.

СудДобровеличківський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення23.09.2022
Оприлюднено11.10.2022
Номер документу106648114
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —384/708/19

Ухвала від 27.02.2023

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 23.02.2023

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Постанова від 31.01.2023

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Постанова від 31.01.2023

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 14.12.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 09.12.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 28.11.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 18.11.2022

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Рішення від 23.09.2022

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 23.09.2022

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні