Ухвала
від 28.09.2022 по справі 175/2763/20
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №175/2763/20-ц

Провадження №2/175/1597/21

У Х В А Л А

28 вересня 2022 року Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючої судді Озерянської Ж.М.,

за участю секретаря Паленко І.М.,

розглянувши в судовому засіданні в смт. Слобожанське заяву керівника Слобожанської окружної прокуратури Катеби О. про заміну сторони її правонаступником по цивільній справі за позовною заявою Слобожанської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Новотаромської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , третя особа: Дніпропетровська районна організація Українського товариства мисливців і рибалок про стягнення шкоди, заподіяної внаслідок знищення дерев, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовною заявою Слобожанської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Новотаромської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , третя особа: Дніпропетровська районна організація Українського товариства мисливців і рибалок про стягнення шкоди, заподіяної внаслідок знищення дерев.

18 вересня 2022 року до суду надійшла заява керівника Слобожанської окружної прокуратури Катеби О. про залучення правонаступника, в якій останній просив суд залучити до участі в справі правонаступника Новотаромської сільськоїради Дніпровськогорайону Дніпропетровськоїобласті

Вивчивши матеріали справи, суд прийшов до наступного.

Відповідно до ст. 55 ЦПК України у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Встановлено, що рішенням Миколаївської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області №22-2/VIII від 15 грудня 2020 року припинено юридичну особу Новотаромська сільськарада Дніпровськогорайону Дніпропетровськоїобласті шляхом приєднання до Миколаївської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області.

Суд, вивчивши матеріали справи, керуючись ст. 55 ЦПК України, вважає за необхідне замінити позивача Новотаромську сільськураду Дніпровськогорайону Дніпропетровськоїобласті його правонаступником Миколаївською сільською радою Дніпровського району Дніпропетровської області.

На підставі викладеного, керуючись ст. 55 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі як правонаступника Новотаромської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області, її правонаступником Миколаївською сільською радою Дніпровського району Дніпропетровської області, ЄДРПОУ:04339758, розташованою за адресою Дніпропетровська область, Дніпровський район, с. Миколаївка, вул. Центральна, 31Г.

Копію ухвали направити Миколаївській сільській раді Дніпровського району Дніпропетровської області та повідомити про час і місце розгляду справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Озерянська Ж.М.

СудДніпропетровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення28.09.2022
Оприлюднено14.10.2022
Номер документу106722774
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них завданої порушенням законодавства про охорону навколишнього природного середовища

Судовий реєстр по справі —175/2763/20

Рішення від 12.12.2022

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Ухвала від 28.09.2022

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Ухвала від 07.12.2021

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Ухвала від 20.10.2021

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Рішення від 26.10.2020

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Ухвала від 14.08.2020

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні