Ухвала
від 18.10.2022 по справі 822/1694/18
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 822/1694/18

УХВАЛА

18 жовтня 2022 рокум. Хмельницький

Хмельницький окружний адміністративний суд в особі головуючого-судді Козачок І.С. розглянувши заяву Головного управління ДПС у Хмельницькій області щодо заміни сторони та зміни способу і порядку виконання судового рішення в адміністративній справі за позовом Головного управління ДФС у Хмельницькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Яровит Інвест" про стягнення податкового боргу,

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшла заява Головного управління ДПС у Хмельницькій області про заміну сторони по справі - Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області її правонаступником - Головним управлінням ДПС у Хмельницькій області, а також про зміну способу і порядку виконання судового рішення.

Розгляд цієї заяви не потребує обов`язкової участі сторін та учасників справи в судовому засіданні. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Відтак, у зв`язку із триваючою загрозою ракетних ударів на території області та міста, нестабільністю роботи енергосистеми під час повітряної тривоги, неможливістю забезпечити належний рівень безпеки учасників справи та працівників суду під час перебування у приміщенні суду та поруч з ним, відповідно до рекомендації Ради Суддів України розгляд заяви здійснюватиметься у письмовому провадженні, за відсутності стану повітряної або іншої тривоги, після надходження відповідних заяв сторін ( учасників) щодо цього, та/або у разі їх неявки в судове засідання.

Керуючись статтями 248, 256, 378, Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Призначити до розгляду заяву Головного управління ДПС у Хмельницькій області щодо заміни сторони правонаступником, зміни способу і порядку виконання судового рішення по адміністративній справі № 822/1694/18 на 25.10.2022 р. о 16:40 год.

Рекомендувати учасникам справи подати письмові заяви про розгляд питання у письмовому провадженні без участі представників. За наявності будь-яких додаткових пояснень та документів, які учасники бажають надати в судове засідання, зазначені документи можуть бути передані через відділ канцелярії суду.

Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання, не перешкоджає розгляду заяви.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Головуючий суддя І.С. Козачок

Дата ухвалення рішення18.10.2022
Оприлюднено20.10.2022
Номер документу106811166
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —822/1694/18

Ухвала від 16.01.2023

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Козачок І.С.

Ухвала від 27.10.2022

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Козачок І.С.

Ухвала від 18.10.2022

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Козачок І.С.

Ухвала від 24.08.2022

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Козачок І.С.

Рішення від 24.05.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

Ухвала від 11.05.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні