Ухвала
від 24.10.2022 по справі 684/264/22
СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

Справа № 684/264/22

Провадження № 2/684/112/2022

24 жовтня 2022 року

Старосинявський районний суд Хмельницької області в складі:

головуючої судді Галиш І.Б.,

за участі секретаря с/з Гонти Н.І.,

прокурора Летичівської окружної прокуратури Ходоровської М.А.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду у смт Стара Синява цивільну справу за позовом керівника Летичівської окружної прокуратури Сухореброго С.А. в інтересах держави в особі Старосинявської селищної ради до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про визнання недійсним наказу та витребування земельної ділянки,

в с т а н о в и в:

У провадженні Старосинявського районного суду знаходиться вищевказана цивільна справа, у якій призначено призначено підготовче судове засідання.

У підготовче судове засідання не з`явився відповідач ОСОБА_1 та при здійсненні секретарем судового засідання телефонограми останньому щодо повідомлення про день та час розгляду справи повідомив суд про те, що перебуває на військовій службі у Збройних Силах України тому не може брати участі у розгляді справи.

У підготовчому судовому засіданні прокурор висловила позицію про необхідність витребування відомостей з ІНФОРМАЦІЯ_1 дляперевіркиінформації, повідомленої відповідачем, щодо його перебування на військовій службі для з`ясування обставин щодо наявності підстав для зупинення провадження у справі.

Представник Старосинявської селищноїрадиу підготовче судове засідання не з`явився, однак подав заяву про розгляд справи без його участі, позов прокурора підтримує повністю.

Представник відповідача ГУ Держгеокадастру у Хмельницькій області, відповідач ОСОБА_2 , треті особи ОСОБА_3 , ОСОБА_4 та ОСОБА_5 в підготовче судове засідання не з`явилися, хоча про день та час підготовчого засідання повідомлені судом належним чином.

Відповідно до п.2 ч. 1 ст. 251 ЦПК України суд зобов`язаний зупинити провадження у справі у разі перебування сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, у складі Збройних Сил України або інших утворених відповідно до закону військових формувань, що переведені на воєнний стан або залучені до проведення антитерористичної операції.

Враховуючи вищевикладене, для повного та об`єктивного з`ясування обставин у справі, з метою дотримання процесуальних норм щодо участі сторін в судовому розгляді та з`ясування питання щодо наявності підстав для зупинення провадження у справі, суд вважає за доцільне витребувати в ІНФОРМАЦІЯ_2 інформацію щодо перебування відповідача ОСОБА_1 на військовій службі.

Керуючись ст. ст. 84, 198, 251, 260 ЦПК України, -

п о с т а н о в и в:

Витребувати з ІНФОРМАЦІЯ_1 ( АДРЕСА_1 ) інформацію про те, чи перебуває у складі Збройних Сил України або інших утворених відповідно до закону військових формувань, що переведені на воєнний стан або залучені до проведення антитерористичної операції відповідач у даній цивільній справі ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , РНОКПП НОМЕР_1 , який проживає за адресою: АДРЕСА_2 , а також відомості про те, чи проходить він військову службу у зоні проведення бойових дій та чи може брати участь у судовому розгляді.

Відкласти підготовче судове засідання у справі на 17листопада 2022року на09год.30хв. в приміщенні Старосинявського районного суду Хмельницької області (смт. Стара Синява, вул. Грушевського, 53).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуюча суддя Галиш І.Б.

СудСтаросинявський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення24.10.2022
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу106906792
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —684/264/22

Рішення від 22.10.2024

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 05.09.2024

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 17.11.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 24.10.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 24.08.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 24.08.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні